"; ᐉ Мъжки жилетки онлайн на топ цени - ONYXMAN.BG

МЪЖКИ ЖИЛЕТКИ

Ред:
59.00ЛВ. 69.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
59.00ЛВ. 69.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
69.00ЛВ. 79.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
79.00ЛВ. 85.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
3XL
Производител: РНТ
79.00ЛВ. 89.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
XL
МЪЖКИ ЖИЛЕТКИ ОНЛАЙН

Категория мъжки жилетки на електронен магазин Onyxman включва специална селекция от изделия с разнообразни кройки, цветове и материали. Господата, посетили електронния ни магазин, ще останат очарования не само от облика на отделните модели, но и от майсторската им изработка, наред с отличното качество на използваните за направата им материали.

Кои са предимствата на изделията, включено в тази категория?

Освен с изгодните си предложения, ние печелим почитатели и с актуалната визия на дрехите, предлагани във виртуалния ни бутик. Съвременният мъж се придържа стриктно към актуалните модните тенденции, поради което магазините, предлагащи актуална мъжка мода, са тези, на които той спира своя избор.

Цената е винаги фактор в избора на облекло, поради което се постарахме да ви предложим голям брой изкушения. В момента голяма част от жилетките ни се предлагат с огромно намаление, а това, знаем ще ви стимулира да обогатите още сега есенно-зимния си гардероб. Не чакайте лятото да си отиде, за да помислите за покупка на топло марково облекло за хладните дни и месеци от годината.

Сред ключовите предимства на жилетките, включени в този раздел, можем да посочим:

Безупречно качество на материалите

За изработката на представените в категорията мъжки жилетки, са използвани най-добрите съвременни материали – в комбинация и самостоятелно. Моделите, включени в каталога ни, са изработени предимно от микс, съдържащ естествени и синтетични влакна. Вълната и памукът присъстват в различно съотношение във всички наши модели, тъй като те си остават материал без аналог по отношение на топлинни и влагоабсорбиращи свойства.

Нищо не топли и не запазва топлината на тялото както естествените влакна. Понеже вълната е тежък и не особено еластичен материал, за изработката на мъжките ни зимни жилетки, е използвана вълна, обогатена със синтетични влакна като акрил, полиамид и спандекс. Изкуствените нишки допринасят за добрата визия на изделията и удобството, което ще изпитате, докато ги носите.

Именно благодарение на синтетиката, жилетката, закупена от нашия магазин няма да се деформира още след първото изпиране. Благодарение отново на нея, гладенето няма да бъде необходимо, тъй като акрилът, полиамидът и спандексът правят дрехите устойчиви на намачкване.

Майсторска изработка и актуални линии

Най-после можете да закупите онлайн мъжки жилетки, които няма да ви разочароват, когато ги видите на живо. Артикулите са машинно плетени, способно да ви спечели с уникалната си визия. Комбинацията от качествени материали и майсторска изработка, е гаранция за дългия живот на плетивата, въпреки интензивното ежедневно носене. Нашите изделия не се отпускат, нито смаляват след правилно изпълнено машинно пране.

Подбрали сме за вас модерни топли жилетки, за да бъдете в крак с модните тенденции. Жилетката изживява ренесанс не само в дамското, но и в мъжкото облекло. Благодарение на модерния си дизайн, тя може да носи както елегантно, така и спортно излъчване. С модел от нашата колекция ще се чувствате на място навсякъде – на работа, на открито и на чашка с приятели.

Разнообразие от стилове и декорации

Предлагаме ви оптимален избор от изделия, закопчаването на които е с цип. Той придава спортен облик на дрехата, но дава и значително удобство при закопчаване и откопчаване. Сред плетивата, представени тук, циповете са асиметрично (диагонално) разположени в предната част, а това им придава много авангарден облик. Защо да бъдете като всички останали, когато можете да диктувате правилата?

Класическото закопчаване на жилетките е решено с копчета, ето защо ние предлагаме и изделия от този тип на мъжете, които се придържат към установения стандарт. В артикулите с копчета обаче няма нищо скучно и банално. Новата, модерна линия е застъпена и в техния дизайн. Копчетата са разположени отново на нетипично място, така че при предната част да се получи асиметрично застъпване.

В каталога ни ще откриете задоволителен избор от модели с качулка. Тя е задължителен аксесоар при младежкото облекло, но тя е и много практичен детайл, от който не бива да се отказвате.  Дрехите с качулка са идеални за хората, прекарващи голяма част от времето си на открито, а през хладните месеци малко допълнителна топлина никога не е излишна.

Пазарувайте бързо, лесно и удобно онлайн

Хората, пазаруващи онлайн модни дрехи не губят нищо, залагайки на коректни електронни магазини, какъвто е нашият. В нашия моден бутик, можете да влезете по всяко време на денонощието от всяка точка на страната. Набелязвайки подходящите модели, вие имате възможност да направите реална покупка в рамките на броени минути, без излишен разход на време, нерви и разбира се – пари.

Предлагаме ви не само евтини и модерни мъжки жилетки, но и цялата гама мъжка мода, така че да не се налага да търсите на друго място останалите компоненти, нужни за постигането на идеалния облик. Изделията са обособени в отделни категории, за да можете да ги намирате бързо и лесно. Имате възможност да филтрирате стоките по различни параметри –  цвят, размер, цени. Предоставили сме изчерпателна информация относно всеки артикул, за да сме уверени, че сме помогнали за правилния ви избор.