"; ᐉ Мъжки боксерки, модели с картинки за мъже - ONYXMAN

Мъжки боксерки

Ред:
22.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
5XL
6XL
7XL
22.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
4XL
6XL
22.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
4XL
5XL
6XL
7XL
20.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
20.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
10.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
Бял
Бежов
Светло син
ВАРИАНТИ:
XL
15.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
20.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M

Амбицирани да предложим пълната гама качествено облекло на господата, ние от електронен бутик Onyxman не можем да пренебрегнем и бельото, на което модерният мъж държи все повече. Намирате се в  категорията, в която ще откриете огромен избор от мъжки боксерки, представени в цялата разновидност на съвременното долно облекло – с принтове, едноцветни, безшевни и с вътрешен ластик.

Това, с което мъжките боксерки от колекцията ни, са предимно модерните кройки и силуети. Забравете широките кройки от недалечното минало, които са напълно несъвместими с модерния стил облекло. Продуктите ни имат уникален силует, следващ анатомичните особености на тялото. Те са прилепнали по тялото, така че да държат нещата под контрол, но благодарение на високата им еластичност, са невероятно удобни.

Друго характерно за тази група продукти е:

Разнообразие при десените

Принтовете и щампите, са широко застъпени сред представените в раздела боксерки. По-младата ни аудитория ще бъде очарована от свежите десени в тази категория. Ако и вие предпочитате забавните боксерки с картинки, то изберете моделите с атрактивни пъстри щампи. Можете да заложите на принт с черепи , различни валути, камуфлаж, флорални десени, с надписи и дори със сгради.

Разполагаме и с голям брой семпли едноцветни модели. Добрата новина е, че едноцветните ни модели се предлагат в няколко различни разцветки. Можете да комбинирате умело бельото с цвета на основните си дрехи или просто да изберете модел в любимия си цвят.

Комфорт, на който можете да разчитате

Относно мъжките боксери от раздела, сме твърдо убедени, че са максимално удобни. Както безшевните, така и класически направените изделия притежават висока еластичност, за да осигурят комфорта, нужен на модерния мъж. Ширината на ластика също има пряко отношение към удобството по време на носене, тъй като се избягва неприятното впиване на бельото в кожата и тялото изобщо.

Болшинството материи, застъпени в секцията представляват комбинация от микрофибър и еластан в съотношение 90%:10%, докато при други имаме 95% памук спрямо еластан 5%.

Ако в гардероба ви присъстват основно тесни панталони и дънки, то безшевните ни модели са едно страхотно решение за постигане на перфектната визия. Сливащото се с тялото еластично бельо не се смъква и размества при физическа активност.

Най-изгодни цени за брандирани изделия

В желанието си да удовлетворим изискванията на възможно най-широк кръг потребители, ние се стремим да поддържаме максимално ниски цени при всички видове мъжки дрехи. Ето защо предлагаме и невероятно евтини боксерки, предвид отличното им качество и супер ефектна визия. Цените ни се движат в най-ниския диапазон, но за разлика от бельото, предлагано в масовите магазини, нашето е дело на утвърдени европейски производители.

Тук ще откриете модели, които в горната си част (ластика), са декорирани с логото на фирми като: John Frank и др.

Защо да закупите бельо от нашия магазин?

Боксерките ни са достъпни като цена, но това не е единствената причина да изберете нашия магазин за покупка на ново бельо. Основният мотив да заложите на продуктите от тази категория е удобството. Избирайки куп други продукти – дрехи, якета или обувки, е логично да добавите и този компонент в потребителската си кошница.

В никакъв случай не е рентабилно да тръгнете на покупки във физическите магазини, заради чифт-два от конкретния вид продукти. След като вече сте се сдобили с оригинални дънки, модерна риза или тениска, защо да не направите списъка пълен? Все пак всекидневно носим под дрехите си бельо. Ние ви предлагаме качествени продукти на ниска цена, а освен това и удобен и лесен начин за пазаруване от всяка точка на страната.