"; ᐉ Изгодни мъжки зимни боти от естествена кожа онлайн - ONYXMAN

МЪЖКИ БОТИ

Ред:
99.00ЛВ. 129.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
40
129.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
42
43
109.00ЛВ. 129.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
40
41
42
43
44
89.00ЛВ. 149.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
40
41
149.00ЛВ. 189.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
41
149.00ЛВ. 199.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
Черен
ВАРИАНТИ:
41
44

Имате нужда от топли зимни обувки, но все не ви остава време за посещение на физическите магазини? Няма проблем, защото онлйн бутикът за мъжка мода Onyxman ви предлага страхотна селекция от качествени мъжки боти. Не пренебрегвайте удобството, което ви подаряват електронните магазини като нашия. С наша помощ ще обновите целия си гардероб, без никакъв разход на средства и време.

С какво ще ви изненада разделът?

За ботите от чудесната ни колекция можем да кажем много, без да прекаляваме със суперлативите. Основното, което искаме от тях е да предпазват стъпалата от студ и влага. По този критерий, моделите, включени в чудесната ни колекция се представят отлично, защото материалите, използвани за тяхната направа притежават съответните свойства.

Изработката им е също на много високо ниво, а това има пряко отношение към здравината и топлинните свойства на изделията, но и към стилната ви визия. Онлайн магазин Onyxman се стреми да предложи страхотен продукт на своите клиенти с цена, в оптимално съотношение спрямо качеството.

Категорията ще ви изненада приятно, предлагайки:

Стилен и актуален дизайн

Всеки мъж има собствени стилови предпочитания, макар водещ принцип в изграждането на визията, да са актуалните в момента модни тенденции. Ние ви предлагаме идеалните боти за зимата, следващи модерните в момента линии на дизайна. Заоблената предна част, наред с формата и височината на подметката и тока, са показателни. Към модерните в момента стилове спадат също и цветовете и начините на закопчаване.

Модерната визия на ботите от естествен материал е видима с просто око. Актуалните в момента дизайни, са застъпени  във визията на елегантните и на спортните модели, които в голямата си част, са издържани в традиционни разцветки – предимно черно и кафяво.

Здравина, за която винаги сте мечтали

Това, което тази категория ви предлага, са преди всичко кожени изделия от естествени материали. Кожата е базов материал не само за направата на лицевата част, но и участващ в изработката на хастара и стелката на ботите за мъже. У болшинството от продуктите виждаме гладка лицева кожа отвън, комбинирана с мек кадифен велур във вътрешната част.

Естествената кожа си остава най-луксозният и предпочитан материал за изработната на обувки, поради изключителната ѝ здравина и устойчивост на деформации и износване. Чифт зимни кожени боти, закупени от нашия магазин ще ви служат вярно в продължение на години, а не само един кратък сезон, както се случва с масовите, нискокачествени стоки.

Разнообразие от стилове и методи на закопчаване

Чудесно допълнение към любимите ви дънки, са спортните ни кожени модели. При някои от тях откриваме страхотния „Милитъри” стил, взаимстван от високите обувки тип кубинки, докато при други, визията е взета от любимите на всички ни спортни кецове. Имаме подходящи решения и за мъжете, възприели елегантния стил на обличане. Те са напълно изчистени от декорации и метални орнаменти, за да бъдат напълно съвместими с всеки по-строг бизнес костюм.

Относно закопчаването, ботите от колекцията ни предлагат също голямо разнообразие. Много от моделите са приели класическото закопчаване с връзки, което е съвместимо както със спортния, така и с елегантния дизайн на обувките. За мъжете, които държат на лесното събуване и обуване, сме подготвили оптимален избор от боти, при които пристягането и затварянето е осъществено чрез цип, велкро ленти или странично разположени ластици.

Висококачествени материали и широк диапазон от номерации

Голям процент от ботите, застъпени в продуктовия ни каталог, са изработени от висококачествена естествена кожа в различни вариации. Най-осезаемо е присъствието на гладката лицева кожа, но и естественият набук е не лошо представен. И двата материала се отличават с отлична здравина, както и с много висока естетическа стойност.

Болшинството изделия, включени в колекцията ни, се предлагат в широк диапазон от номера. За хората с по-малък крак имаме висококачествени и модерни модели 40-ти номер, но и за гигантите, сме подготвили съответните номерации – 44 – 45. Обезателно посочете номера, когато поръчвате боти от електронния ни магазин. Размерите при някои модели са посочени и в сантиметри, за да се гарантира пълно съответствие.

Възползвайте се от ниските ни цени

Една от причините да закупите онлайн ботите за следващата зима, е и изгодната им цена. Магазинът ни за мъжка мода е идеалното решение за мъжете с по-скромни финансови възможности, тъй като от една страна електронното пазаруване е в пъти по-изгодно, а от друга - ниските ни цени и големите намаления, са винаги идеална възможност да поддържаш висок статус с по-малко пари.

Ако разполагате със скромен бюджет определено ще останете доволни от богатия асортимент от евтини боти, включени в каталога ни. Не се заблуждавайте, че това са отново изделията с ниско качество и лоша визия, които се предлагат масово в някои физически и електронни магазини.