"; ᐉ Мъжки тениски големи размери, модели с къс ръкав макси номера - ONYXMAN.BG

Мъжки тениски големи размери

Ред:
39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
6XL
39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
8XL
39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
4XL
5XL
6XL
7XL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
6XL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
36.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
5XL
45.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
7XL
45.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
30.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
4XL
5XL
6XL
7XL
30.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
4XL
5XL
6XL
30.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
4XL
5XL
6XL

Тази секция е своеобразен магазин за мъжки дрехи големи размери за по-едрите господа, както и за тези, предпочитащи да носят свободни и дори широки дрехи. Категорията съдържа страхотна колекция от мъжки тениски големи размери, селектирана специално за господата, заслужаващи да бъдат облечени стилно и модерно, независимо от внушителната си физика.

Какво ви предлага категорията?

Тъй като това са все пак мъжки тениски с голям размер, те се предлагат в големина от 3 до 6 пъти XXL. Единственото миниатюрно нещо в тях, е цената, която е супер изгодна, особено предвид високото им качество. Голяма част от фланелките с големи размери са намалени в момента, така че не отлагайте повече, а обновете летния си гардероб, защото любимият на всички ни сезон е в разгара си.

Тениските в макси размери, които магазинът ни ви предлага, са с актуална кройка и много ефектен десен. Разполагаме както с едноцветни, така и с пъстри модели, принтирани с различни надписи, изображения и декорации. Тениските ни са страхотно допълнение към любимите ви дънки, но могат да се носят също и с който и да е от нашите долни части на спортни екипи и с къси панталони.

За да ви убедим колко добра инвестиция за модерния ви гардероб са мъжките ни тениски в големи номера, ще изтъкнем само част от техните предимства, а именно:

Актуална визия и стилен дизайн

Мъжете с едра физика могат да избират между тениски с къс ръкав, които са с класическа затворена кройка, както и да заложат на страхотен модел с копчета и яка. Поддържаме в наличност достатъчно модели с класическо обло деколте, а също и кройки със шпиц (V-образно) оформено деколте. И двата типа не са изгубили своята актуалност през годините, защото мъжете наистина ги предпочитат.

Говорейки за модерно излъчване, мъжките ни тениски с нестандартна номерация, са издържани в най-актуалните в момента разцветки – синьо (светло и тъмно), розово, бяло и сиво. Принтовете, където има подобен вид декорация в десена, са отново най-актуалните в момента – надписи, пейзажи, геометрични фигури, райе, цветя и абстрактни рисунки.

Качествени леки материи

Тъй като Т-шъртът е преди всичко лятно облекло, всички фланелки с големи номера, са изработени от изключително леки и приятни на допир материи. В горещите летни дни, вие ще се чувствате максимално комфортно, защото тъканта позволява на тялото да се охлажда. Памукът е най-силно застъпен в състава на материите, от които са изработени XXL тениските ни.

Той притежава най-висока хигроскопичност и помага за отвеждане на потта от тялото. Неговите чудесни характеристики претърпяват значително подобрение с добавянето на процент синтетични влакна, повишаващи еластичността на дрехата. Тениската ви с голям номер няма да се разтегли и деформира при носене и пране.

Заложете на качеството и изгодните цени

Предлагаме ви изделия с отлично качество, които ще носите дълго, при това с огромно удоволствие и увереност. Към супер изгодните цени на включените в раздела стоки, можем да добавим и по-рентабилното от финансова гледна точка онлайн пазаруване. Електронният ни магазин ви предлага достъп до страхотен продуктов каталог по всяко време на денонощието.

Удобната платформа ви позволява да се ориентирате бързо сред многобройните видове облекло и да намерите лесно секцията, съдържаща тениски с внушителна големина. Филтрирането на изделията по различни критерии е още едно огромно удобство, наред с максимално опростената форма за създаване на поръчки. При нас пазаруването е не само изгодно, но и невероятно приятно, надминаващо в пъти вашите очаквания.