"; ᐉ Мъжки пуловери онлайн - плетени и вълнени модели - ONYXMAN

Мъжки пуловери

Ред:
39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
3XL
55.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
XL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
3XL
45.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L
XL
45.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L
XL
39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
3XL

Ако сте от разумните купувачи, то със сигурност ще предпочетете да закупите мъжки пуловери онлайн, не от който и да е, а конкретно от нашия моден бутик за мъжко облекло. Електронен магазин Onyxman, ви предлага не само огромен асортимент от качествени дрехи, но и възможно най-удобния начин на пазаруване, който пести време, нерви и финансови средства.

С какво ще ви впечатли тази категория?

Вълнените мъжки пуловери, включени в раздела ще впечатлят дори господата с максимално високи изисквания по отношение на визия, материали и изработка. Всеки артикул, включен в раздела, е подбран много внимателно от нашите модни експерти, като селекцията се базира на няколко съществени критерия, и преди всичко на: модерно излъчване, качество и цена.

Ние следим актуалните тенденции в модата, защото това ни позволява да подберем най-модерното в момента облекло. Селектирайки мъжките пуловери от типа плетиво, които ще присъстват в категорията, сме се постарали да отговорим на търсенето на двете основни групи купувачи – тези с афинитет към семплото класическо излъчване и тези, водещи се от актуалните в момента модни тенденции.

Изделията, намерили място в раздела покриват изцяло изискванията по отношение на:

Визия и качество на материалите

Погрижили сме се да откриете актуалните решения по отношение на силует и разцветка. Както класическите, така и супер модерните ни машинно плетени дрехи, са с актуално и стилно присъствие. Модерната стилистика в принтовете е изцяло застъпена, така че можете да избирате между камуфлаж, флорални мотиви и анималистичен принт. На разположение са и максимално изчистени от декорации модели.

Решавайки кои от моделите ще влязат в категорията, ние отделяме много внимание на материалите, от които са изработени отделните артикули. Според нас, най-удачна е комбинацията от естествена вълна, обогатена със синтетични влакна като акрил, полиестер, найлон и др. Различните модели съдържат тези материали в различно съотношение.

При някои от пуловерите процентът на вълната достига до 20%, докато при други, тя представлява до 6% от общия състав на материята. По-топлите и плътни варианти са с по-висок процент вълна, докато изделията с по-високо съотношение на синтетика, са по-леки и еластични. Погрижили сме се да имате подходящо решение не само за по-студените, но и за преходните месеци от годината.

Размери

При подготовката на отделните категории в електронния ни магазин, ние се стараем да заредим пълната гама номера за всички модели. Такъв е случаят и с плетивата от модерната ни мъжка линия. Плетивата се предлагат в най-малките номера или така наречения S-размер, които са идеалното решение за по-младата ни клиентела – тийнейджъри и младежи. Господата с по-едра фигура могат също да открият куп удачни решения, тъй като болшинството модели са налични и в размерите XL и 3XL.

Топлите ни пуловери, включени в секцията отговарят на стандартните европейски номерации – нещо важно, относно съответствието на посочените размери. За да имате пълната увереност, че закупеното изделие отговаря на вашата фигура, сме предоставили и таблица, с помощта на която сами да определите точния си размер.

Достъпни цени

Това, с което печелим доверието на своите клиенти, е предлагането на облекло с високо качество, модерна визия и достъпни цени. По този показател се справяме успешно по отношение на различните категории мъжки дрехи, в това число и при подбора на пуловерите. Тук покупките са винаги рентабилни, защото не бива да подценяваме факта, че електронното пазаруване пести допълнително средства.

Ако цената е водещ фактор в избора на дреха за зимата, то можете да филтрирате продуктите по този показател, пестейки време и усилия. Отсейте предложенията, които отговарят на вашия бюджет и пазарувайте смело, лесно и бързо.

Продаваме в цялата страна

За разлика от многобройните физически магазини, нашият моден мъжки бутик е достъпен в цялата страна, а това е от огромно значение за хората с оскъдно свободно време и живущите в отдалечените региони на страната, където предлагането на мъжки дрехи е силно ограничено или липсва напълно.

Предлагайки изцяло по електронен път маркови мъжки пуловери, ние ви помагаме да изглеждате стилно и да бъдете в крак с модните тенденции. С нас няма да ви се налага да пътувате до големия град, да се блъскате в претъпканите магазини и да се мъчите да спечелите разположението на продавачите. Тук изборът от дрехи е огромен, пазаруването – супер лесно и приятно, а цените – по-изгодни, отколкото сте смятали за възможно.