"; ᐉ Мъжки блузи трико на топ цени — ONYXMAN

Мъжки блузи трико

Ред:
30.00ЛВ. 39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
30.00ЛВ. 39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L
XL
35.00ЛВ. 49.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
35.00ЛВ. 49.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
35.00ЛВ. 49.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
55.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
XXL
3XL
35.00ЛВ. 49.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
29.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
29.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
25.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XXL
25.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
20.00ЛВ. 24.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
15.00ЛВ. 24.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
XL
15.00ЛВ. 24.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
20.00ЛВ. 30.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
XXL

Трикотажът е една от малкото материи, които осигуряват приятно усещане и комфорт през всеки сезон. Тя е продукт от машинно тъкани влакна, перпендикулярно преплетени едно спрямо друго в сложни сплитки, обикновено с форма на заоблена примка. В производството му се използват различни видове материали – копринени, памучни, синтетични, вълнени, в чист вид, или съчетани помежду си посредством огромно разнообразие от модели на сплитане.

Трикотажната тъкан се разпознава лесно. Тя е композиция от видими и едри  спрямо стандартните тъкани бримки-сплитки, подредени в хоризонтални и вертикални редове. Материалът не само изглежда, но и е фино машинно плетиво с изключително мека текстура, еластичност, силна разтегливост и здравина.  С правилен избор на плътността на съставящите го влакна, трикотажът може да присъства в гардероба ни през всеки сезон.

Трикотажът на Onyxman представлява комбинация от тъкани. Всяка блуза съдържа голямо количество висококачествен естествен памук, който е същинската причина за приятната нежна текстура. Натуралните влакна са смятани за хипоалергени, и съответно - най-препоръчваният тип тъкан за свръхчувствителна, детска или бебешка кожа. Ако вашата е много светла или лесно раздразнима, колекцията ни ще ви помогне да преоткриете комфортът от качествената дреха.

В много модели материята е съчетана с еластан (спандекс) – задължителната ”подправка“ към качественият трикотаж. Необходими са само от 5-10 % от него, за да балансират естествената склонност на трикотажа към прекалено разтегляне. Той представлява влакно сегментиран полиуретан с изключителна еластичност, устойчивост на разтягане и много силни топлоизолационни и терморегулационни качества. Често се прибавя в малък процент към различни тъкани - самостоятелно или по-често, в комбинация с полиестер.

В селекцията ни от трикотажни блузи, полиестер присъства само в процентно съотношение с памук. Здравината и устойчивостта му е причината за съчетанието му с меката и деликатна, памучна тъкан. Полиестерът е също немачакаем и неизбеляващ, така че нишките от него поддържат интензивните наситени цветове и първоначалната форма на кройката. Лесното му наелектризиране пък се контролира от свойствата на памука. Този тип текстилни съчетания в каталога ни са с преобладаващ процент памук (65-95%).

Ярка и модерна визия

Предимството на висококачествените материали е допълнено от впечатляващ дизайн и разцветки на блузите. Те са спортни  и спортно-елегантни модели и анораци с дълъг ръкав. Сред тях се отличават варианти с кръгло и V-образно деколте, ниска яка с предно закопчаване, както и висока - тип поло, с пристягащи връзки и копчета. Кройката е прилепваща по тялото, включително и за спортните анораци с високи яки.

В Onyxman всеки потребител може да открие най-подходящата за стила си блуза. Предложенията ни включват напълно семпли едноцветни модели, трикотажни сплитки, оформящи интересен десен, както и мащабни принтове и надписи с добавени кадифе, кожа, велур и декоративни камъчета. Някои блузи съчетават декоративни джобове, набори, имитация на прокъсване и десен тип “пръски боя“, с пищните принт мотиви.

Комбинациите от принт или надпис с пъстър десен, връзки и копчета са много ефектни и впечатляват от пръв поглед. Освен разнообразната и стилна визия, трикотажните модели са налични във всякакъв размер – дори и господата с макси фигура могат да открият подходящ слим вариант.