"; ᐉ Мъжки портфейли от естествена кожа, купи кожен портфейл онлайн - ONYXMAN

Мъжки портфейли

Ред:
мъжки портфейли от естествена кожа

Вече можете да сложите в ред личните си финанси, с помощта на предлаганите от ONYXMAN мъжки портфейли онлайн. Включените в този раздел продукти представляват страхотна селекция от стилове, материали и цветове, с което ще зарадваме огромен кръг потребители. Независимо от вашата възраст, професия и социален статус, в раздела ще откриете портфейл, покриващ на 100% най-високите ви изисквания и очаквания.

По какъв критерий ще изберете?

Имате нужда от малко ред в организацията на средствата за разплащане? От нашия електронен магазин можете да закупите страхотно портмоне с мъжествен дизайн от естествена и от еко кожа. Направили сме страхотна селекция, включваща дву и три компонентни изделия. Можете да ги носите в джоба на панталона си, на сакото, в чанта – изберете сами, водейки се от представите си за удобство.

Говорейки за портфейлите от естествен материал, е ясно, че няма универсален стил, способен да покрие изискванията на всички мъже. Тези, които с уважение наричаме традиционалисти, със сигурност ще се насочат към артикулите от гладка или релефна кожа, докато по-младата ни клиентела, е много вероятно да предпочете ефектните произведения в нетрадиционни цветове, декорирани с принт емблеми, метални елементи (копчета и лайсни по ръбовете) и изящни кожени орнаменти.

За да ви уверим, че ви предлагаме невероятна колекция от финансови органайзери за мъже, ще разгледаме част от важните им характеристики и свойства:

Стилове и размери

Разполагаме с огромен брой класически портфейли с изчистена от декорации визия в стандартните монохромни цветове - черно, тъмно синьо и кафяво. Класическият портфейл от естествени материали никога не губи своята актуалност. Това е идеалният подарък за всеки делови мъж, възприел елегантния стил на обличане, а също и за по-улегналите достолепни господа.

За младите господа сме подготвили също куп приятни изненади под формата на двуцветни портфейли от кожа с класически изискан дизайн, наред с модели в ярки и смели цветове – коняк, горчица, мастилено синьо, сиво и т.н. Не липсват щампи с логото на престижни марки сред по-актуалните, съвременни стилове.

Размерът е много важна за мъжете характеристика, касаеща съответния вид изделия. По-тънките и компактни дизайни, са изключително удобни за хората, които предпочитат да носят пари и документи в джоба на панталона или връхната си дреха – сако, яке, палто. Те са супер тънки и направени от мека кожа, гарантирайки удобство през целия ден.

Трикомпонентните ни артикули имат по-голям капацитет на съхранение и способност да помогнат за перфектната организация на всички средства за разплащане, визитки и банкови карти. Ако пък целта ви е да сведете до минимум вещите, които носите в себе си ежедневно, то портфейлите в минималистичен стил, също предлагани в раздела, са чудесно решение за вас.

Перфектна организация на вътрешните отделения

Това, което можем да посочим като огромно достойнство на кожените портмонета за мъже, е перфектният им дизайн, осигуряващ прецизна организация на съхраняваните вещи. Някои от тях разполагат с едно, а при други с две отделения за банкноти, и с допълнителни джобчета за монети, касови бележки и сметки.

На разположение имате и различен брой отделения за дебитни и кредитни карти. Наличен е и джоб с прозрачен прозорец за идентификационни документи – лична карта, шофьорска книжна и др. Дизайнът на болшинството от включените в каталога ни изделия на водещи марки, е супер компактен, но в същото време предлага оптимален капацитет на съхранение. Добре разпределените отделения, ви позволяват да намирате бързо и лесно всичко необходимо – карти, банкноти, монети и документи.

Премиум клас материали

Голяма част от портмонетата за мъже, са изработени от премиум клас естествена кожа, която има висока естетическа стойност, но същевременно осигурява и изключителна здравина и дълготрайност на изделието. Лицевата част при някои модели е с гладко, докато при други е с релефно покритие с мека или по-плътна текстура, в зависимост от дизайна. Велурът е често срещан материал, използван за изработката на вътрешните отделения, защото той пленява както с нежното си кадифено докосване, така и с несравнимата си здравина.

Материалът, използван за направата на предлаганите от нас луксозни мъжки портфейли, е изключително устойчив на захабяване и износване. Независимо дали носите този аксесоар в джоб и колко интензивно го използвате, той ще запази елегантната си и стилна визия в продължение на години. Разумно е да осигурите правилна поддръжка на портфейла, закупен от нашия магазин, като го пазите от намокряне, и почиствате и полирате с подходящите препарати.

Идеалният подарък за един стилен мъж на изгодна цена

Всички модели, включени в тази категория, се предлагат в изящни подаръчни кутийки. В това разбира се няма нищо случайно, защото портфейлът си остава идеалният подарък за един стилен господин. Такъв подарък заслужава мъжът, откраднал сърцето ви и всеки близък роднина – баща, дядо, брат. Ако не знаете какво да подарите на приятел, познат, колега, то в този раздел се крие най-удачното решение.

Трудно можем да кажем, че предлагаме най-евтините портфейли на мъжете, но предвид страхотната визия и премиум качество на всички изделия, сами можете да прецените, че цената им е невероятно изгодна. Здравината им, както и високата им функционалност гарантират дългосрочно използване и максимално удобство при пазаруване, плащане на сметки и организация на ежедневните разходи.

Вие също заслужавате луксозно преживяване в сивото ежедневие

Не подценявайте предназначението на качествения и супер луксозен организатор на платежни средства, защото неговата цел е не просто да ви помогне да съхранявате правилно своите финанси и лични документи. Той може да повиши значително вашето самочувствие, защото, без дори да осъзнавате, ще изпитвате нескрита гордост всеки път, когато го извадите за да платите сметка, направите покупка, представите визитната си картичка.

Елегантният кожен портфейл е стилен аксесоар, допълващ цялостната визия на мъжа, говорейки красноречиво за неговия социален статус, професионализъм и кариерно развитие. Независимо дали сте представител на бизнеса, културата и изкуството или се занимавате със спорт, един подобен аксесоар от страхотната ни колекция ще ви подхожда идеално.