"; ᐉ Тенденции Есен/Зима при мъжки якета 2019/2020

Тенденции Есен/Зима при мъжки якета 2019/2020

Тенденции Есен/Зима при мъжки якета 2019/2020 Още ли не сте си избрали зимно яке?
Ще ви покажем акцентите от нашата нова селектирана зимна колекция мъжки якета, подходяща за работещите мъже, за ежедневието, за свободното време, за младежите - ученици и студенти, за мъжката част, която обича практичното облекло.
В новата ни колекция, зимни мъжки якета са обичайно в по –тъмни цветове- класическото черно, което винаги е актуално, тъмно синьо, тъмно зелено. Ярко червеният цвят е за смелите в облеклото си мъже. И най-актуалният за сезона карамелен цвят, който замества миналогодишният цвят Горчица, също присъства в онлайн магазинът ни.
Дължината, която е модерна в момента е на принципа: Колкото по-дълго е по-добре, и по-обемно е по-добре, но удобството, което осигурява късото и средно дълго яке е предимство на нашите нови модели. За активните мъже, пътуващи често с автомобил, късото яке е първи избор. А за активните, модерни мъже, обичащи движението, са по-дългите модели.
Качулка с пух или без, избира клиента, тъй като често гарнитурите се правят подвижни на цип или копчета.
Десен и материя – избираме за Вас тези модели, които бихме носили и самите ние, удобни, практични и топли. От плътна промазка или шушляк, с пълнеж от силиконов пух, камуфлажен десен или едноцветни, изборът е голям.
Коженото мъжко яке- то не излиза от мода. На пазара се наложиха кожените якета с подвижна трикотажна качулка, но тази година имаме и ново предложение –с подвижна пухена яка, чиято визия е по-атрактивна.
Скъпи или евтини мъжки якета- при нас ще намерите много изгодни предложения, с цени започващи от 69лв.
Разгледайте всички модели мъжки зимни якета в онлайн магазинa и изберете вашият модел, който ви привлича най-много. Предимството на онлайн пазаруването е, че няма да излизате от комфорта на топлия си дом в дъждовно и снежно време, лесно, бързо и сигурно с няколко клика можете да изберете най-доброто.