Хит на пазара- облекла от материята "Thinsulate"

Хит на пазара- облекла от материята "Thinsulate" Голям хит на пазара в момента са връхни облекла от материята „Thinsulate”. Думата произхожда от „thin”, което означава „тънък” и „insulate”- „изолирам”, като материята за първи път е пусната на пазара през 1979г.

Влакната й се отличават с това, че диаметъра им е около 15 микрометра. Те са много по-тънки от тези на полиестера, който се използва за топлоизолиращи дрехи (зимни якета, ръкавици). Продуктите от „Thinsulate” варират в различна специфична дебелина и конструкция на плата. „Thinsulate” е считан за "най-топлото тънко изолиращо налично облекло". Интерсен факт още за него е,че се използва в сгъваемите покриви на колите (например: „Porsche Boxster”).  Той не само намалява топлинните загуби, но и намалява шума в колата. „Jaguar” също използват „Thinsulate” в покрива на тяхната „F-Type convertible” и смело твърдят същото.

С две думи може да обобщим, че тази материя е модерна и интелигентна. Недейте да се замисляте,а направо заложете на нея, защото ще получите топлината и комфорта, за който винаги сте мечтали през зимния сезон. Разгледайте и нашите предложения, с които разполагаме, произведени от този уникален материал.


Тук може да видите нашето предложение за МЪЖКО ЗИМНО ЯКЕ, произведено от тази материя!

коментари към "Хит на пазара- облекла от материята "Thinsulate""