Какви мъжки тениски са ви нужни през лятото на 2018

Какви мъжки тениски са ви нужни през лятото на 2018

Тенденциите в мъжката мода за топлите месеци рисуват небрежна, но много стилна картина, която почитателите на модата със сигурност ще се изкушат да разходят по време на ваканцията или в обикновените делнични дни. Райе, деним, каре, пъстра риза (тропически или флорални мотиви), шорти, бейзболка, часовник с метал и кожа, златна верижка, големи слънчеви очила, кожени сандали и традиционното спасение от палещите лъчи –  задължителната тениска. Как изглеждат актуалните през идните топли месеци мъжки тениски?

“Апетитна” пъстрота, едноцветен комфорт или комбинация от двете

Семпло удобство, лого или ефектен надпис, тениска без ръкав, невероятно шарени принтове (смесица от принтове, илюстрация върху принт и др.) – всички те ще са изключително модерни през започващото лятото на 2018 г. Кройките се колебаят между класически едноцветен модел с ръкав до бицепса, тениска с външен джоб, плетени акценти и един от най-горещият трендове на сезона - мъжки тениски с къс ръкав и яка. Избраната дреха обикновено  символизира тази черта у вас, която искате да покажете на околните.

Семпла елегантност

Едноцветните мъжки тениски ще бъдат актуални в модел с напълно изчистен дизайн, кръгло или остро деколте, няколко копчета в лицевата част, преден джоб и ръбове по краищата. Изключително ефектно се комбинират с широки дънки, бермуди, къси шорти и дори  елегантен панталон с плохи. Модерната семпла тениска е от естествена, мека и комфортна материя.

Поставете лого

Надписите върху модерните мъжки тениски са детайл, който създаде популярност на графичните дизайнери и без който няма да посрещнем лятото на 2018 г. Тънки послания в горния десен ъгъл, огромен надпис върху цялата тениска или поставен върху принт – думите са важни, дори и в съчетание с илюстрация. И е много модерно да  ги обличаме! Подберете ги правилно или заемете идея от талантлив дизайнер!

Плетени тениски

Плетените мъжки тениски са интересна, различна и комфортна лятна тенденция, която със сигурност ще открие доста почитатели. Дори и като съвсем лек детайл по ръкавите и деколтето, фината плетка изглежда много стилно и е подходящ начин да съчетаете елегантен панталон с плохи и спортни обувки. Материята е мека, комфортна и се среща в почти всеки актуален за лято 2018 г. дизайн, включително и моделът “тениска върху тениска“.

Шарено, по-шарено, още по-шарено

Принтираната пъстра тениска е емблемата на идващото лято и вече я виждаме почти навсякъде. Цветовете и комбинациите на илюстрации са изключително разнообразни, въпреки че най-модерният дизайн е в няколко основни модела:

  • Тропически принт 

След хавайската риза, тропическите мотиви са друг начин за поставяне на нотка  екзотика върху мъжките дрехи. Фини единични детайли или пищен принт върху цялата лицева част/гръб на тениската – и двата варианта са изключително актуални. Условието е да елементите от тропическата флора и фауна да са в свежи, ярки и контрастиращи цветове.

  • Флорални мотиви 

Цветята в естествен и стилизиран вид са другият задължителен детайл от тазгодишните мъжки тениски. Съчетанието с надпис, илюстрация или лого е препоръчително, тъй като модните експерти явно са казали голямо “Да!” на всичко прекалено пищно, но това не прави тенискатка с фини флорални мотиви по.малко актуална.

  • Райе 

Хоризонтално, вертикално, ситно или по-едро райе - през 2018 г. то не ограничава присъствието си само в дамската мода. Модните тенденции поставят десена върху почти всеки модел дреха за лятото, а раираните мъжки тениски с допълнителен принт или илюстрация са една от основните тенденции на настоящото лято.

Тениска с яка

Тениската с яка вече е много актуален и ежедневно срещан модел. Тя си спечели още по-голяма популярност от тази с предно закопчаване и се очаква това да запази лидерска позиция през всички горещи месеци.