Модерните мъжки къси панталони лято 2018

Модерните мъжки къси панталони лято 2018

Летните мъжки къси панталони са задължителна дреха за горещите дни и отпуската ни, без която последиците от високите температури, една от които е неприятното изпотяване, могат да предизвикат дискомфорт и раздразнение. Еднакви за повечето потребители, късите панталони също се класифицират според кройката, разцветката и материята си, които ни заливат с нестандартно разнообразие през идващото лято. Кои актуални модели мъжки къси панталони  не трябва да пренебрегваме при пазаруване?

Бермуди

Основен акцент в мъжката мода за идващото лято, бермудите с дължина над коляното или сантиметър под него, се откриват в огромно разнообразие от материи и нюанси, подходящи за комбинация не само с тениска и суитшърт, но и с много по-елегантни дрехи. Бермуди с пуловер (жилетка) и спортни обувки е прекрасна визия от елегантна дреха и мъжки къси панталони – нестандартна, но много ефектна за хладните летни вечери композиция.

Модерните бермуди се срещат в няколко основни категории:

  • Елегантни бермуди от памук или лен

Луксозният плат придава класна визия на тези бермуди, които са най-подходящото съчетание за елегантна риза с къс или дълъг ръкав. Втален силует с или без колан, тези стилни мъжки къси панталони са изкушението за всички почитатели на спортно-елегантната визия през настоящото лято. Стилните бермуди са актуални в едноцветни ярки нюанси, модерното каре, райе и светли (кремави, бели) цветове.

  • Спортно-елегантни (спортни) бермуди

Визията им е по-небрежна заради пристягащите връзки на мястото на копчето и ципа, въпреки че сред тях се срещат и изключително голям брой модели със стандартно закопчаване. Именно тези мъжки къси панталони изобилстват от оригинални принтове, апликации и надписи, включително и модерните райе и каре. Съчетават се прекрасно с тениска, риза, а и тениска с риза, и са най-ефектните бермуди, които някога сте имали. В материите също присъства памук, но с по-висок процент вискоза, акрил и еластани.

Спортните панталонки с дължина около коляното също са с връзки на талията, но “емблемата”, която ги поставя в категория “Спорт“, са актуалните и за мъжките, и за дамски панталони странични кантове. Останалите част от мъжките спортни колекции са скъсен вариант на долницата за тренировки, която през това лято ще е актуална дреха и по улиците на града.

  • Деним бермуди

Денимът никога не може да бъде пренебрегнат, а дънковите бермуди са един от хитовете на настъпващия горещ сезон. Модерната материя е леко избеляла на места, с кръпки, прокъсани области, цветни апликации, принтове, кожени и метални елементи и всеки декоративен акцент,  характерен и за дългите джинси.

Петдесетарски шорти

Популярните в средата на миналия век мъжки къси панталони до средата на бедрото, наричани още сърф шорти,  ще бъдат изключително популярни през идващото лято. Класифицират се в категориите класически шорти или колоездачни клинове, които се различават не по материята на производство и избраната разцветка. Шортите на 2018 г. изглеждат не само като перфектното сърф облекло – върху тях откриват място всички принтове, лога и надписи, които се срещат и върху тениските, а дишащата материя позволява да ги използваме и като плувен атрибут.

В магазин Onyxman

Открийте най-подходящите за стила ви мъжки къси панталони и плувни шорти от висококачествена материя и на изключително изгодни цени. Онлайн поръчката от нас не ви носи риск, а спестено време и максимално удобство, с опция за връщане на продукта!