Често задавани въпроси

1. Въпрос: Не мога да преценя кой размер да поръчам?
Отговор: Здравейте, ние, екипът от онлайн магазин за мъжки дрехи, обувки, чанти и аксесоари ОниксМан ще помогнем винаги, когато имате нужда. Ако не може да се ориентирате в страницата на желания продукт, винаги може да се свържете с нас на телефон: 0892 237304 (Работно време: Понеделник-Петък 9.00-18.00, Почивни дни Събота и Неделя). На същият номер, може да ни пишете и във вайбър. Във фейсбук страницата ни МАГАЗИНИ"ONYX", може да ни изпратите съобщение и да ни задавате въпроси. А в самият онлайн магазин, на страницата имаме бутон за ЧАТ, и ако има на линия свободен оператор, то веднага може да получите информация за съответния артикул. Ако няма на линия човек от нашия екип, то може да си оставите  и-мейла, и ние ще ви пишем възможно най-бързо.

2.Въпрос: Каква е цената за доставка?
Отговор: Здравейте, цената за доставка до офис на куриер е 4,50лв, а до личен адрес - 6лв за пратка до 1кг. Над 1кг пратки се таксуват според тарифите на куриерите.
Ако желаете доставка до адрес в събота, куриерската фирма начислява допълнителна такса от 3лв към сумата за доставка. 

3.Въпрос: Може ли да поръчам с доставка до Англия?
Отговор: Доставяме артикулите само в рамките на България!

4.Въпрос: До колко време ще си получа поръчката?
Отговор: Ако служител се свърже с вас да ви потвърди, че избраният от вас артикул е наличен, а не е изчерпан, то в рамките на 2-3 дни ще бъде доставен до вас.

Въпрос
Отговор