Често задавани въпроси

1. Въпрос: Не мога да преценя кой размер да поръчам?
Отговор: Здравейте, ние, екипът от онлайн магазин за мъжки дрехи, обувки, чанти и аксесоари ОниксМан ще помогнем винаги, когато имате нужда. Ако не може да се ориентирате в страницата на желания продукт, винаги може да се свържете с нас на телефон: 0892 237304 (Работно време: Понеделник-Петък 9.00-18.00, Почивни дни Събота и Неделя). На същият номер, може да ни пишете и във вайбър. Във фейсбук страницата ни МАГАЗИНИ"ONYX", може да ни изпратите съобщение и да ни задавате въпроси. А в самият онлайн магазин, на страницата имаме бутон за ЧАТ, и ако има на линия свободен оператор, то веднага може да получите информация за съответния артикул.Ако няма на линия човек от нашия екип, то може да си оставите  и-мейла, и ние ще ви пишем възможно най-бързо.

2.Въпрос: Мога ли да поръчам от един артикул два съседни размера, за да преценя кой ще ми стане, и да върна този , който не ми става?
Отговор: Здравейте, ще се постараем максимално точно да ви насочим какъв размер да поръчате от избрания от вас артикул, но все пак ако не може да прецените, ще изпратим два размера. Тогава ще трябва да заплатите транспортните разходи по връщането на втория продукт.

3.Въпрос: Може ли да поръчам мъжко яке и мъжки обувки от онлайн магазина ви ОниксМан, а да ги взема от един от магазините ви в гр.Бургас? Тогава какво ще заплатя?
Отговор: Здравейте, разбира се, че може да направите поръчка през онлайн магазинът ни, а да вземете поръчката си от избран от вас физически магазин. Тогава ще заплатите само сумата по вашата поръчка, нищо повече.

Въпрос
Отговор