Мъжки тениски с яка

Ред:
30.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
XXL
3XL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
XXL
3XL
4XL
30.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
30.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
30.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
25.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
25.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
25.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
25.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
XL
25.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
25.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
XL
25.00ЛВ. 35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L

Класически мъжки тениски с яка се съдържат в тази категория на електронен магазин за мъжка мода Onyxman. Те са такива, каквито ги познаваме от един от най-аристократичните спортове. Състезателите по тенис са ги носили като стандартна униформа, а ние сме ги присвоили, добавяйки стилна дреха в своя гардероб.

Какво ви предлагаме чрез тази категория?

Даваме ви възможност на всички мъжде да закупят по електронен път тениски с яка на водещи марки. Знаем, че нямате време и желание да обикаляте по молове и други физически магазини. Продуктите, включени в тази категория със сигурност ще ви допаднат, защото съчетават чудесно класическата линия на фланелката с копчета и якичка с модните тенденции в мъжкото облекло.

Няма значение на колко години сте и какъв е социалният ви статус. Оригиналните ни мъжки модели подхождат на мъжете от всяка възраст, социално положение и стил на обличане. Те са подходящи за младежката ни аудитория и напълно съвместими с нейния маниер на обличане. Т-шъртите с частично закопчаване, са също идеалното решение за улегналите мъже с по-консервативно и стилно излъчване.

Нещото, което сме убедени, че ще ви впечатли в нашата колекция е:

Разнообразие от кройки, десени и декорации

Сред тениските с яки, ще срещнете сериозно разнообразие от дизайни. Имате възможност да избирате между модели с втален силует, както и със свободно падаща кройка. При част от тях имаме тесен ръкав, докато при други ръкавите са по-широки и с по-ниско рамо. Различните мъже имат различни виждания, относно това как трябва да стои тениската, и ние се съобразяваме изцяло с техните предпочитания.

Цветовете, принтовете и декорациите, заложени във визията на стилните ни тениски, със сигурност ще предложат на всекиго по нещо. Можете да избирате между десени в ярки цветове с деликатно щамповани флорални мотиви и такива с по-ефектни принтове и декорации. И в двата случая ще изглеждате отлично.

С цип или копчета

Сред марковите ни мъжки тениски с яки ще откриете модели с различен начин на закопчаване. При част от тях затварянето е решено по класически маниер – с копчета, докато при други е предпочетено закопчаването с цип. И двата варианта имат своите почитатели, затова сме се погрижили никой да не бъде ощетен и пренебрегнат.

Предлагаме също класически едноцветни модели с копчета, притежаващи неподражаемо елегантно излъчване. Можете да изберете класически Т-шърт с яка в бяло или черно, както и различни раирани модели. Не липсват и варианти с бродерии и релефни декорации, които са не по-малко ефектни, и поради това – все повече предпочитани от мъжете с нюх към модерното и различното.

Възползвайте се от невероятно ниските ни цени

Тениските с якичка на водещи марки в нашия онлайн бутик са невероятно изгодни, поради което са предпочитани от мъжете с различни финансови възможности. По-заможните господа избират нашия магазин, защото в него се предлагат модерни дрехи с отлично качество, а мъжете с по-скромни възможности ни се доверяват, защото предлагаме супер достъпен марков продукт.

Предлагайки онлайн богат асортимент от евтини мъжки тениски с яка, ние ви позволяваме да пазарувате смело, без никакви притеснения и угризения. В случай че сте влезли в нашия магазин с намерението да закупите само един продукт, то с радост ще откриете, че можете да си позволите по-смела покупка. Ние ви даваме възможност да обновите целия си гардероб, създавайки визията, за която винаги сте мечтали.