"; ᐉ Мъжки суичъри онлайн на топ цени, модерни спортни суичъри с цип и качулка - ONYXMAN.BG

Мъжки суичъри

Ред:
59.00ЛВ. 69.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
59.00ЛВ. 69.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
49.00ЛВ. 65.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
69.00ЛВ. 79.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
69.00ЛВ. 79.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
79.00ЛВ. 85.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
3XL
79.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
L
XL
Производител: РНТ
79.00ЛВ. 89.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
XL
мъжки суичъри

Болшинството мъже търсят в глобалната мрежа стилни суичъри и мъжки зимни жилетки, което неизменно ги довежда в този раздел на електронен магазин Onyxman. Тук разнообразието от модели е толкова голямо, че едва ли ще напуснете сайта ни разочаровани и огорчени, особено предвид отличното съотношение между качество и цена, характерно за всичките ни продукти.

С какво е различен този раздел?

Разделът е посветен изцяло на спортните натури. Мъжете, които спортуват активно или предпочитат такъв стил на обличане, ще останат приятно изненадани от модерното излъчване на представените в колекцията ни мъжки горни части.

Изделията са подходящи за спорт на открито и в зала, както и за планински преходи и разходки в градска среда. Където и да сте, облечени в удобните ни и стилни горнища, вие ще изглеждате и ще се чувствате прекрасно. Винаги удобно, топло и модерно, този тип облекло е елементът, който не бива да липсва в гардероба ви.

Сред причините да заложите именно на нашите горни спортни екипи, можем да изтъкнем:

Модерна визия

Модата в спортните дрехи се мени по-често, отколкото при официалното и ежедневното облекло. Причината е, че все повече хора залагат на спортната и спортно-елегантната визия, което налага да се потърсят разнообразни решения с цел избягване на еднотипното облекло по улиците, на спортните площадки и във фитнес залите. С модерните ни мъжки суичъри, вие ще постигнете уникално излъчване, различно от това на всички останали.

Тъй като актуалните тенденции се забелязват както при затворените модели тип анорак, така и сред отворените спортни екипи, сме се постарали да предложим максимален избор и от двете вариации на горната част от мъжкия екип. В категория суичъри ще откриете изключително ефектни горни части с цип, а също и анораци, подходящи за спорт, туризъм и разходки на открито.

Различни стилове и дизайни

Авангардните кройки и декорации са също много актуални в момента, затова няма как да не бъдат представени в нашата спортна колекция. У някои от горнищата ще забележите асиметрично поставени ципове, с които затварянето на дрехата е диагонално – от рамото до средата на предната долна част. Не липсват и модерните декорации – щампи, декоративни джобове, емблеми и т.н. Разполагаме и с достатъчен брой напълно изчистени от украса модели.

Убедени сме, че голям брой от вас търсят суичър с цип и с качулка, която сама по себе си придава още по-актуален облик на спортния екип. Те са предпочитани от мъжете от всяка възраст, като при част от тях тя помага за постигането на по-дръзка визия, докато за други, е просто много полезно изобретение. Качулката детронира шапката отдавна, осигурявайки много по-удобен начин да се предпази главата от суровите климатични условия.

Изгодно и удобно онлайн пазаруване

По отношение на цените, нашият магазин отново излиза едни гърди пред всички останали. Факт е, че предлагаме евтини спортни екипи, с което винаги печелим доверието на българските потребители. Тези, които не намират за разумно да харчат крупни средства за дрехи, ще се радват да открият достъпни горнища с отлично качество и модерна визия.

Ако ви трябва удобна, топла и стилна спортна дреха, можете още днес да поръчате горнище от нашата колекция. За да се сдобиете с качествена дреха не е необходимо да посещавате на място магазините във вашия град. Ние ви даваме достъп до всички удобства на електронното пазаруване, за да не губите време, нито пък нерви и пари. Поръчките се обработват в минимален срок, за да бъдат доставени експресно закупените стоки.