Намаление на мъжки чанти и колани и портфейли

Ред:
169.00ЛВ. 199.00ЛВ.

Аксесоарите никога не са по-маловажни за мъжката визия, отколкото за дамската. Магазин Onyxman е с дългогодишен търговски опит и е наясно с това, затова организира намаление на чанти и мъжки аксесоари онлайн. То представлява каталог от  специално селектирани артикули, сред които се срещат подходящи за всеки стил и повод. При аксесоарите най-важна е визията, която е резултат от качествена материя и дизайнерско въображение.

Колан и чанта са аксесоарите, които не се купуват често. Когато избираме такъв артикул, се стремим към здравината и комфорта на естествените материали, а те са и по-скъпи. Подбраните от нас артикули ще надхвърлят очакванията на потребителите – противно на очакваното за разпродажба на чантички и аксесоари за мъже качество, те гарантират дългосрочна инвестиция. Стилният дизайн и декоративните акценти допълват луксозната визия на материалите, и представят оптимално да стойността си удобство и устойчивост.

Чанта

Моделите ни са от висококачествени за мъжки чантички и детайли към дрехите разпродажба материали. Те не се белят, лющят, разпарят или късат. Качествената еко кожа запазва отличен вид в продължение на години, а здравите шевове предотвратяват всяко скъсване на дръжки или джобове. Чантите са с голяма вместимост, осигурена от дълбоко вътрешно отделение, и един или два странични джоба. Отворите се затварят плътно и предотвратяват риск от загубване на вещи.

Ефектен пример е чанта за носене през рамо в екстравагантен нюанс горчица, която е много подходящ ежедневен помощник. Организирайте цялото си лично пространство, и дори част от работните принадлежности, в просторните отделения на нашият модел. Текстилната дръжка е поддържана от здрави метални детайли и не може да се скъса, а луксозната еко кожа е все така плътна и ярка, дори и след няколко години.

Чантата се почиства изключително лесно, а използваните препарати не могат за увредят текстурата. Достатъчно е обтриване с тампон, напоен с мек перилен препарат, тоалетно мляко и дори хигиенни влажни кърпички, за отстраняване на замърсяванията, които се наслояват периодично.

Колани

Коланът е любимият аксесоар на всички намаления на мъжка чанта с допълнения към облеклото. Той е едно от малкото украшения на съвременният мъж, предпочитащ класическото облекло. Каталогът ни включва разнообразие от колани с изчистен или декориран дизайн. Те са прекрасно допълнение към почти всеки стил панталон. Качествената естествена кожа ще привлече дори и господата, които не използват този тип аксесоар.

Естествената кожа е мека и адаптивна на огъване, но и изключително здрава. Тя е вечна инвестиция – ненарушима материя, чийто единствен недостатък е избеляване при продължително въздействие на слънчеви лъчи. Тя има характерен релеф, който сам по себе си представлява декоративен мотив, и изглежда достатъчно интересно и без допълнителни акценти. Почистването й е лесно и бързо, но трябва да се извършва редовно - порестата структура е склонна да натрупва замърсявания в дълбочина, които променят цвета.

Един от най-атрактивните модели на нашата чанта и елементи към мъжкото облекло онлайн разпродажба е колан от черна натурална кожа, с огромна сребриста тока в центъра. Тя е прекрасна метална арт миниатюра, която впечатлява с изкусната си изработка и превръща коланът в ярък акцент за вечерно излизане. Удобството също не е пренебрегнато - дължината на колана се регулира свободно до желаният диаметър.