Мъжка грейка в преливащи цветове

Прегледано: 3851
 
РАЗМЕР M L  XL  2XL
От рамо до рамо 43см 44см 45см 46см
От подмишница до подмишница 54см 56см 58см 60см

Артикулът е неналичен!

Работно време на оператор за въпроси и поръчки по телефон:
Понеделник - Петък  9:00ч.-18:00ч.
Събота,Неделя - почивен ден

 

+ Кога ще ги получа? Доставяме за 2-3 работни дни!
+ Лесна замяна до 14 дни!
+ Имате още въпроси? Отворете секция Често задавани въпроси!
Описание

Мъжка грейка в преливащи цветове-в черно и червено. Моделът се закопчава с цип, има голяма качулка, която е подвижна също на цип.
Грейката има два странични джоба и един вътрешен малък.
От вътрешната страна е подплатена с топла подплата, тип кадифе.
Грейката е много топла, подходяща за преходните сезони.

  •  
  • Арт.№: 340041
  • Състав: външен материал 100% полиестер,вътрешен 100% полиестер, подплата 100% полиестер
  • Производител: Китай
  • Моделът е от снимката е стандартен размер L, но е облечен с грейка в размер XL (180см висок, 85кг)

Ефектната мъжка грейка в преливащи цветове ще ви превърне в център на внимание не само на спортната площадка. Плавната трансформация на цветове привличат вниманието и в динамичната градска среда. 

Спортен аутфит с колоритно излъчване

Моделът е със сваляема качулка, продължаваща преливането на тонове. Тя е изработена от основната материя, като се регулира от чифт здрави връзки в лицевата част. Къса и силно вталена, тя предоставя изключително ценните термоизолация и непромокаемост, заедно с всички останали удобства за тялото при спортна активност. Топлина, свобода на движенията и адаптивност към извивките на торса са предимствата, които опровергават схващането, че есенно-зимните облекла носят сковаващи тялото ограничения по време на тренировка.

Закопчаването е предно, с цип, достигащ зоната на шията, където се образува плътна прилепнала защита след пристягане на качулката. Дизайнът е проектиран с лек обем, създаден от изпъкнали успоредни ивици, образувани от фини външни шевове. Дрехата приключва в подмишничната област с две ивици тънък плат, които придават форма и опора, но с деликатно докосване към чувствителните зони.

Два големи странични джоба предлагат достатъчно пространство за всички лични принадлежности, които се скриват  от външният свят в същият нюанс като съответният участък. Допълнителен вътрешен джоб също събира значителен брой вещи и прави дрехата подходяща за импулсивни импровизирани пътувания, или за тренировка при ниски температури.

Непромокаемият освежаващ полиестер

Синтетичният полиестер докосва тялото по-малко деликатно от някои естествени материи, но е доста по-устойчив и осигурява на кожата жизненоважната й съставка за свежест и чистота – чистият въздух. Материята затопля силно, но същевременно пропуска постоянен и интензивен приток на въздух, благодарение на който влагата се изпарява за минути, а платът остава сух и свеж. Тя единствена разрешава проблемът с изпотяването.

Полиестерът е здрав плат, който не се зацапва и измачква лесно. Петната върху него са рядкост, както и скъсване, разпаряне и износване. Една от най-използваните материи за спортни облекла, той подобрява комфортът и дори резултатите при тренировка.