"; ᐉ Изчистена мъжка риза в тъмно син цвят на топ цена — Onyxman

Изчистена мъжка риза в тъмно син цвят

Прегледано: 1953
Артикулът е неналичен!

Работно време на оператор за въпроси и поръчки по телефон:
Понеделник - Петък  9:00ч.-18:00ч.
Събота,Неделя - почивен ден

 

+ Кога ще ги получа? Доставяме за 2-3 работни дни!
+ Лесна замяна до 14 дни!
+ Имате още въпроси? Отворете секция Често задавани въпроси!
Описание

Изчистена стилна мъжка риза, в тъмно син цвят, с малко тъмно синьо везано лого на предницата. Закопчаването е стандартно, с бели копчета и илици. Якичката е от по-новите модели, в по-къс вариант и закопчана към столчето с малки копченца. На ръкава има допълнително копче и лента за закопчаване, за да се навие и направи с къс ръкав.

На гърба има зашита гайка за окачване, която има чисто декоративен елемент, и вече не се използва за окачване например, откъдето и произлиза. Кройката е прибрана по тялото, но с нужната свобода за памучната и нееластична риза. Материята е лека, памучна и имитира ленен плат с релефните натурални нишки.

Визията е стилна, в зависимост с това с какво ще я съчетаете, до спортна. Производителят е дългогодишна фирма от Турция, доказала се в производството на качествените облекла.

  • ​Арт.№: 220602
  • Състав: 100% памук
  • ОниксМан ви съветва да погледнете таблицата с размерите в см!

Предлагайки възможно най-ниските цени за мъжки ризи, ние не покриваме само едно от изискванията на своите клиенти. Модерният мъж държи не само на изгодната цена, но и на качеството и визията на своите дрехи. Тази елегантна риза в тъмно син цвят е точно това, което търсят мъжете – стилна, перфектно ушита и невероятно удобна дреха.

Модерният дизайн на това изделие личи от далеч. Макар да пада свободно по тялото, ризата е с леко втален силует, тъй като е пригодена да се носи по начина, показан на снимката – свободно падаща върху панталона, а не пъхната в него. Яката е друг показател за актуалната визия на изделието. Тук тя е по-къса, отколкото е класическата яка на официалната мъжка риза. Този модел може да се носи със сако, с яке или самостоятелно.

Синята мъжка риза е максимално изчистена от декорации. Това я прави подходяща за всеки мъж, независимо от стила му на обличане. Моделът се предлага в почти всички стандартни размери, както и в по-големи номера – 2-пъти и 3-пъти XL. Изработена изцяло от качествен памук, ризата в тъмно синьо ще бъде невероятно удобна и ще гарантира дълготрайно използване.