Модерни мъжки боти в черно и червено

Прегледано: 2705
Артикулът е неналичен!

Работно време на оператор за въпроси и поръчки по телефон:
Понеделник - Петък  9:00ч.-18:00ч.
Събота,Неделя - почивен ден

 

+ Кога ще ги получа? Доставяме за 2-3 работни дни!
+ Лесна замяна до 14 дни!
+ Имате още въпроси? Отворете секция Често задавани въпроси!
Описание

Мъжки боти от естествена кожа в черен цвят, без допълнителна подплата. Обуват се лесно, посредством двата странично разположени широки ластика, които имат червен акцент. Обувките са изработени от два вида кожа - набук и гладка лицева кожа, а в предната част има и препаска от текстилна лента в черно. Подметката е много атрактивна, решена в черен и червен цвят, с леки грайфери. Вътрешната стелка също е изработена от тънка естествена кожа. Модерна и разчупена визия, подходящи за сухо време, за сезони топла Зима, Пролет и Есен.

  • Арт.№: 901781
  • Състав: 100% естествена кожа, 100% полиестер (текстил) 
  • Производител: Ониксман, Китай

Червено-черни боти с много солиден, масивен и оригинален дизайн, могат да се превърнат в новата ви любима зимна обувка. С тях се откроявате наевсякъде и получавате не само цялото внимание на околните, но и невероятен комфорт и топлина за стъпалото, при ниски минусови температури.

Четирислоен дизайн в черно и алено

Лицевата повърхност от няколко вида материали създава привлекателен ефект на наслояване. Така обикновеният черен цвят присъства в повече от два нюанса и форми. Интересната визия е резултат от комбинация на гладка лицева кожа, набук и еластичен текстил. Тя е подходяща за почитатели на елегантният черен нюанс, които обаче предпочитат присъствието на акценти, пред съвсем семплата линия.

Четирислойна лицева част оформя няколко пласта от пръстите към глезените. Парче подшита материя подсилва здравината при пръстите, зад нея е разположена широка площ от набук, последвана от мека текстилна лента, а всички те завършват  с основната материя при глезена.

 В горната си част, ботите имат плътен солиден ръб, който се спуска под глезените в страничната област, след което се издига до нормалното си ниво. Зоната на глезенът е покрита с текстил, украсен с тънки червени кантове.

Естествена кожа и мощна подметка

Здравината на обувката се дължи на подметката, която откриваме в масивен вид, характерен за спортна маратонка. Съставена е от отделни черни парчета висококачествена гума, разположени в зоните с най-интензивно натоварване върху стъпалото, и преминаващи във външните странични ръбове.

Дебелите няколкосантиметрови плоскости осигуряват отлична топлоизолация, и триизмерен вид на дизайнът. Пространствата между тях са оцветени в червен цвят, контрастиращ с катраненочерният основен тон. Ходилото и пръстите са покрити с непрекъснати гумени парчета, които гарантират висока устойчивост, дори и за неравен терен.

Високите боти са продукт на висококачествена натурална кожа, със стелка от същата материя. Подплатата и няколко външни опасващи ленти са изработени от полиестерен текстил. Той подсилва еластичността, лесното обуване и събуване, и предоставя висока степен на проветривост.