"; ᐉ Изгодни мъжки обувки от естествена кожа, спортно елегантни модели онлайн - ONYXMAN

МЪЖКИ ОБУВКИ

Ред:
75.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
41
42
43
89.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
41
99.00ЛВ. 139.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
42
44
75.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
41
99.00ЛВ. 129.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
40
129.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
43
109.00ЛВ. 129.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
40
41
42
43
44
89.00ЛВ. 149.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
40
41
149.00ЛВ. 189.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
41

Ако държите на удобството, то онлайн покупката на мъжки обувки е най-правилното решение, и вие сте попаднали на правилното място. Тази категория на електронен магазин Onyxman, ви предлага невероятно разнообразие от модели, стилове, материали и разцветки, така че всеки мъж, независимо от възраст, професия и социално положение, да може да открие подходящият чифт за себе си.

Какво ви предлага тази категория?

Категорията, посветена на обувките за мъже представя модели с актуален облик, с които комфортът и здравината са гарантирани. Можете да ги носите ежедневно в дъжд, студ и пек, те ще ви служат перфектно, и то в продължение на години, стига да полагате нужните грижи, необходими за запазване на страхотната им визия и изключителна здравина.

Това, което секцията ви предлага, можем да разделим на няколко различни типа мъжки изделия, отличаващи се като излъчване, материали и разцветки. Всяка група има своето специално приложение в създаването на перфектния облик, изпълнявайки блестящо ролята на финалния щрих в облеклото. Като стилови решения, тук ще откриете:

Спортни и спортно-елегантни

За работа, за разходки и като допълнение към спортния ви тоалет, обувките със спортно елегантна мъжка визия са идеалното решение за ежедневието. Болшинството от моделите, са изработени от висококачествена естествена кожа, притежаваща значителна устойчивост и здравина. Подходящи са за дълго използване, дори в лошо време - идеално решение за преходните сезони пролет и есен.

Удобството ви през целия ден е гарантирано на 100% от кожените ни обувки със спортно елегантно излъчване. Плътната им еластична подметка в комбинация с мека анатомична стелка, ще ви осигурят комфорт през цялото време, а той е изключително нужен на динамичните мъже, прекарващи на крак значително време и изминаващи големи разстояния.

Класически елегантни и боти

Елегантните обувки трябва да присъстват в гардероба на всички мъже, независимо от стил на обличане и социално положение. Винаги идва момент, в който се налага да сме облечени по-стилно и изискано, затова изделие с високо качество и класически дизайн никога не е излишно. Изберете официален модел от нашата колекция, ако ви предстои важно официално събитие или делова среща.

Важна част от раздел обувки за мъже са ботите, предназначени за влажните и хладни месеци от годината. Разполагаме с богата гама боти за зимата, изпъкващи както с визия, така и със здравина. Това са най-топлите и стабилни кожени изделия, дизайнът на които покрива актуалните в момента линии – заоблена предна част, комбинирано закопчаване – с връзки и велкро ленти, както и модерни разцветки – кафяво, черно и микс от гладка лицева кожа и естествен набук.

Широк диапазон от номерации и цветове

Ще останете доволни от подбора ни, защото сред обувките от всеки вид е застъпен широк диапазон от номерации. Поддържаме в наличност стандартните номера, но също и размери, подходящи за мъжете с нестандартна големина на стъпалото. Номерациите варират между №40 и 45, така че господата с по-малко стъпало, наред с гигантите, да могат да се насладят на обувки с високо качество и стилен дизайн.

Обувките, които магазинът ни ви предоставя ще покрият изискванията на широк кръг потребители, включително и тези касаещи цвета на естествената кожа. Нужен ви е класически модел в стандартния черен цвят? Няма проблем – имаме изобилие от черни нюанси. Търсите по-екстравагантно решение? Разбира се, че можем да ви помогнем. Разполагаме с изделия в червено, синьо и бордо.

Различен начин на пристягане

За да бъде максимално удобна и стабилна, обувката трябва да може да се адаптира към широчината на стъпалото на всеки човек. Това означава, че всеки чифт трябва да предлага различни решения за закопчаване (с цип, с велкро, с връзки), с които регулирането на ширината, да бъде спрямо индивидуалните особености и нужди.

Богат е изборът и от модели с класическото пристягане с връзки, покриващи както елегантните, така и спортните ни модели, предлагани от нас онлайн. Връзките са характерни и за ботите, макар при много от тях да виждаме и велкро ленти, както и странично разположени ципове. При някои изделия ципът е също и ефектна декорация, допълваща семплия изчистен дизайн.

Ниски цени – удобно пазаруване

Предлагаме евтини обувки, за да могат мъжете с различни финансови възможности да се докоснат до световно качество и насладят на пълен комфорт и на аксесоар с модерен дизайн. Към ниските по начало цени, можем да добавим и големите намаления при част от изделията. Те ви гарантират една страхотна сделка, каквато винаги можете да очаквате от електронния ни магазин.

Да откриеш идеалният чифт в магазина ни е супер лесно, но по-важно е в случая удобството на пазаруване. Няма нужда да пътувате, да губите време и нерви. Ние сме винаги на ваше разположение. Осигурили сме ви страхотна платформа, благодарение на която поръчките се създават с лекота. Поръчахте ли вече? Очаквайте доставка в кратък срок.