"; ᐉ Мъжки панталони - спортно елегантни и официални - ONYXMAN

МЪЖКИ ПАНТАЛОНИ

Ред:

Попадайки в електронен магазин Onyxman, и по-конкретно в категорията, посветена на стилните и удобни мъжки панталони, вие имате достъп до разнообразие от модели, кройки, дължини, цветове и материи. Всеки мъж би се възползвал от предоставения му богат асортимент, и ние вярваме, че вие няма да бъдете изключение.

Какво ви предлага тази категория?

Категорията, посветена на панталоните, съдържа всички възможни разновидности на тази най-важна част от мъжкото облекло. Тук ще откриете артикули, подходящи за различните годишни сезони, за всяка физика, за всеки стил на обличане и различен повод. Няма да губим от ценното ви време, а ще ви представим всички възможни вариации на този вид облекло.

Попадайки в този раздел, вие ще се ориентирате бързо в огромния асортимент, ще намерите подходящия панталон и ще изберете един или няколко чифта от страхотната ни селекция.Като стил и кройка, мъжките панталони от категорията принадлежат към няколко основни подкатегории, а именно:

Спортни и спортно елегантни

Спортните ни артикули са предназначени за различни сезони и стайлинг. Предлагаме богат асортимент от къси спортни панталони, наред с оптимален избор от спортно - елегантни с различна дължина и широчина на крачолите. Бермудите са универсална лятна дреха, тъй като позволяват безпроблемно комбиниране с тениска и с по-елегантен модел мъжка риза.

Те са еднакво удачно решение за свободното време и за работното място, стига дрескодът в работата ви да го позволява. Колекцията ни от изделия с елегантни кройки, със сигурност ще допадне на всичките ни клиенти, защото в нея има за всекиго по нещо подходящо. Тук изборът се простира между различни стилове, дизайни и материи, и дори различни цветови вариации.

Сред разнообразието от мъжки елегантни панталони, ще откриете такива със силно втален силует, както и по-свободно падащи модели. Общото между двата вида, освен отличното качество на материали и изработка, е и възможността да ги комбинирате без проблем с различни горни дрехи – тениски, ризи, блузи, пуловери и т.н.

Официални и намалени

Няма как да пренебрегнем деловите мъже и тези с по-елегантен стил на обличане. Постарали сме се панталоните с по-строго излъчване да бъдат еднакво подходящи за бизнес срещи, делови вечери, специални събития и поводи. Както спортните, така и класическите официални разновидности следват актуалните  трендове. Тесните крачоли, взаимствани Skinny Jeans - манията, са водещи при болшинството кройки и дизайни.

Ако търсите евтин мъжки панталон, но не желаете да правите компромис с качеството и визията на своите дрехи, то този раздел на електронния ни магазин е идеалното решение за вас. Някои от моделите включени в колекцията ни, се предлагат с голяма ценова отстъпка, а това ви позволява да спестите пари, и дори да направите нещо по-разумно – да закупите два или повече чифта, обновявайки изцяло своя гардероб.

Широк диапазон от стилове и размери

Постарали сме се да предложим максимално голям диапазон от номерации, включително сред спортните и панталоните с официална визия. Номерациите започват от най-малкия номер – 28 и могат да достигнат до 54-ти размер, или от S до гигантския 3XL размер.

Стараем се да поддържаме в наличност всички номера, но в случай, че желаният от вас номер липсва в момента, ние ще се погрижим да го доставим, или ще ви предложим алтернативно, но не по-малко удачно решение. Готови сме да ви съдействаме по всякакъв начин в постигането на изискан и модерен облик.

Да закупиш марков мъжки официален панталон, а защо не и спортен/ спортно-елегантен модел от нашия магазин, е не само лесно, приятно и изгодно, но и далеч по-престижно, отколкото е в повечето физически магазини. Предлагайки мъжка мода на водещи марки, печелим сърцата на хората с афинитет към високото качество и актуален дизайн.

Разберете кои са актуалните кройки и разцветки

Кройката на мъжкия панталон търпи непрекъснато развитие. Факт е, че на всеки една-две години, модните корифеи добавят и променят по някой елемент от дизайна на мъжките панталони, така че да придобият изцяло ново излъчване. Можете да забележите, че предлагаме както модели с джобове, така и изделия с изцяло изчистен дизайн, във визията на които липсват всякакви допълнителни орнаменти.

Освен по отношение на кройките при панталоните за мъже, имате възможност да се информирате и кои са модерните и търсени в момента цветове. Мъжката мода залага все по-често на свежите и ярки цветове като бежово, сиво, жълто, розово и бордо. Тези цветове присъстват и сред спортните, и при спортно-елегантните модели. Официалните панталони запазват класическата си разцветка, варирайки в черно, тъмно синьо, сиво и бежово.