Модерни мъжки дънки с кръпки

Артикулът е неналичен!

Работно време на оператор за въпроси и поръчки по телефон:
Понеделник - Петък  9:00ч.-18:00ч.
Събота,Неделя - почивен ден

 

+ Кога ще ги получа? Доставяме за 1 работен ден!
+ Лесна замяна до 14 дни!
+ Имате още въпроси? Отворете секция Често задавани въпроси!
Описание

Модерни дънки с кръпки. Дънките са с вталена кройка, избелял ефект на денима и кръпки в областа на бедрата. Акцента пада върху релефните цифри, разположени върху задните джобове. Материала, от който са направени дънките, гарантира издръжливост и комфорт въру кожата. Комбинирайте с тениска, блуза или риза.

  • Състав: 100% памук
  • Цвят: син деним

Класически тъмносин деним панталон с избелели участъци и майсторски изработени кръпки е прекрасен избор за небрежно-елегантна визия с кецове. Те се съчетават прекрасно с тениска и риза, предоставяйки свобода на избор, и пресъздавайки спретната и изискана реплика на street style модата. 

Богата декорация върху тъмносиньо-избеляла тъкан 

Тъмносиният втален панталон има ниска талия. Дължината на дънките позволява подвиване в долната им част. Акцентите с дизайнерски вид осъществяват невероятно ефектен прочит на избелелите дънкови облекла. Изтърканата индигова тъкан е хит в модните тенденции още от последните десетилетия на изминалият век. 

Шарената композиция от акценти не изглежда кичозно, а оригинално. Избелелите зони в горната част на бедрата, джобове, ханша и коленете, заемат голяма площ от тъканта, напомняйки за произходът на панталонът – работническите цехове, доковете и мините. Изтърканият ефект е украсен от кръпки с различен размер и дизайн, по-голямата част от които са позиционирани предимно в лицевата им страна. 

По-обемните прокъсвания са действително красива изработка. Кръпка с красива асиметрия, напомняща по деликатност плетивата на една кука, откриваме в няколко размера и форми. Тя е отговорна за голямата доза елегантност в модела. 

Миниатюрните кръпки са разположени навсякъде около големите, както и върху джобовете: класическата конфигурация от чифт предни и задни джобове. Те не контрастират, а преливат ефектно в изтърканият нюанс на денимът, създавайки модерен вариант на традиционните дънки. 

Всеки джоб отзад е декориран с релефно двуцифрено число, красиво изработено от брокатен материал. Бляскавият им дизайн е подчертан от светлобежовата рамка на фабрични тегели около джобовете, а маншетът за колан предоставя още един декоративен елемент – шарена версия на традиционният деним етикет от кожа. 

Мекота и удобство от природата 

Моделът е изработен изцяло от естествен памук, което означава, че е подходящ за всеки годишен сезон. Памукът притежава свойството да създава оптимална телесна температура, осигурявайки термоизолация през зимата и прохлада в летните дни, заедно с интензивен приток на въздух. 

Изпотяването се регулира и от хигроскопичните и антибактериални свойства: влагата попива в плата и не може да причини кожно раздразнение, дори и при най-чувствителната кожа. Всяка лятна визия изглежда изключително ефектно с този чифт, така че не се колебайте да изпъкнете сред тълпата!