Класически сини дънки от еластичен деним

Прегледано: 2019

 
Артикулът е неналичен!

Работно време на оператор за въпроси и поръчки по телефон:
Понеделник - Петък  9:00ч.-18:00ч.
Събота,Неделя - почивен ден

 

+ Кога ще ги получа? Доставяме за 2-3 работни дни!
+ Лесна замяна до 14 дни!
+ Имате още въпроси? Отворете секция Често задавани въпроси!
Описание

Мъжки класически дънки от син деним, закопчаващи се с цип. Моделът е съвсем леко изсветлен в горната част на бедрата, няма прокъсвания, материята е плътна и еластична за по-голям комфорт при носене. Има два странични джоба отпред, с малък монетник, както и два задни джоба, като за акцент са тигелирани със светло бежов конец  и по ръба са леко разнищени. Крачолите са леко стеснени в долната си част, което е характерно за съвременния облик на модерния деним. Моделът е подходящ за есенно-зимния сезон.

  • Арт.№: 51105
  • Състав: 72% памук,26,5% полиестер,1,5% еластан

Вече няма нужда да търсите дънки в други сайтове за мъжки дрехи - точното решение е Onyxman!

От десетилетия класическият индиговосин деним надскача категорията и класификациите на тъканите. Денимът е философия и начин на изразяване с вълнуваща визия, следствие от няколковековната му история. Той е памучен, удобен, солиден и създава топлото усещане, че е вечен.

Панталони от този плат се използват от работници в пристанища, минюори и селскостопански работници, което прибавя друго предимство към универсално-стилният вид – здравина. През 19-ти век медните нитове на Леви Щраус ги правят напълно неуязвими.

Еластични сини дънки

Син деним с класическа кройка е семплата базисна основа, върху която можете да изградите няколко визии. Комбинацията от здрави еластични тъкани осигурява комфорт при движение. Изчистен син цвят, леко изсветлен в зоната на бедрата и по-тъмен под коленете, влиза в актуалните тенденции и позволява съчетания с разнообразни цветове и материи. Моделът е универсален и подходящ за капризите на четирите годишни сезона.

Красиви тънки тегели в светлобежово обрамчват маншетът с гайки на талията, областта на закопчаване, джобовете и всички съединителни шевове на панталонът. Закопчаването е стандартно – с цип в предната част и голямо копче с меднорозов цвят и гравиран надпис над него. В същият нюанс са и нитовете в ъглите на предните джобове.

Задната част запазва същите нюанси в разцветката. Върху ханша са двата големи джоба, декорирани освен със светлобежовите конци, с ефектен тегел в средата и леко разнищване в горната си част. Малка светлокафява емблема с разцветка на италианският флаг върху десният джоб вдъхва автентичност. Традиционният светлокафяв етикет с името на производителят, свидетелстващ за оригиналност, откриваме в горният десен ъгъл на колана отзад. Етикетът е доказателство за качество, но и красив декоративен елемент.

Памучна деликатност и освежаващ полиестер

Производителят съчетава висококачествени платове в устойчива тъкан, създадена, за да е толкова дълготрайна експлоатация, както първообразът си преди столетия. Синьо-белите нишки са микс от натурален памук и полиестер. Мекотата и деликатното докосване, съчетани с приятната температура, която осигурява памучната тъкан, са придружени от хидрофобните свойства на полиестерът.

Полиестерната материя осигурява експресно изпаряване на влага и оптимален комфорт за кожата. Полиестерът се отличава също с фабрична здравина, а цветовете му остават наситени след всяко изпиране. Еластанът пък съхранява формата им.

Миксът от тъкани превръща панталоните в универсална дреха – красиви за градска среда, предпазващи кожата сред природата и с достатъчно “характер” в плата за тежка физическа работа. С тях се чувствате прекрасно и свежо навсякъде.