"; ᐉ Мъжки дънки онлайн, класически и модерни модели - ONYXMAN

Мъжки дънки

Ред:
55.00ЛВ. 65.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
30
55.00ЛВ. 65.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
29
30
69.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
30
32
34
36
38
69.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
29
30
45.00ЛВ. 59.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
30
32
75.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
34
36
39.90ЛВ. 49.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
32
45.00ЛВ. 69.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
32
34
25.00ЛВ. 62.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
32
20.00ЛВ. 62.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
30
79.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
29
30
31
59.00ЛВ. 69.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
28
30
32
34
25.00ЛВ. 72.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
30
мъжки дънки на ниски цени

В електронен магазин Onyxman има обособена специална категория, от която стилните мъже могат изцяло онлайн да си купят маркови мъжки дънки. В нея отново сме се постарали да представим оптимално разнообразие, подбирайки изделия с различни кройки, визия, цвят и орнаменти.

Целта е да отговорим на търсенето на възможно най-широк кръг потребители – от тези, търсещи винаги актуалния в момента дизайн, до онези, придържащи се към класическата кройка и цвят на дънките. Смятаме, че високите ни цели, са максимално постигнати.

Какво ви предлага категорията?

В конкретния раздел ви очакват куп приятни изненади под формата на модерни, качествени и невероятно изгодни дънкови дрехи тип панталон. Всички те са от последните колекции на престижни модни марки, като при болшинството от тях виждаме разлики в кройката, орнаментите и дизайна. Попадайки в този раздел, вие със сигурност ще откриете повече подходящи варианти, отколкото във всички останали онлайн магазини за деним облекла.

Можете да бъдете напълно уверени, че в колекцията ни ще попаднете на разнообразие от евтини изделия, които същевременно са с отлично качество на материал и изработка. Моделите, както по-плътните, така и летните, са изработени от висококачествени съвременни материали – комбинация от памук и спандекс в съотношение 98%/2%. Тъй като памукът е естествен материал, вероятните рискове от алергии и кожни проблеми са напълно елиминирани.

Дънките, които ще добавите в своята колекция бихте могли да изберете по различни критерии като:

Кройка

Ако държите да бъдете в крак с последните модни тенденции, определено трябва да заложите на дънките с тесен крачол, защото те са актуални в момента. Така наречените Skinny Jeans, са предпочитани не само от дамите, но и от господата. Сред продуктите в нашата колекция ще откриете силно вталени модели, следващи плътно силуета на тялото. Макар и предпочитани основно от по-младата група потребители, тесните дрехи се харесват все повече и на мъжете над 30 години.

Говорейки за различни варианти при кройките, в раздела ще срещнете и голям брой класически панталони тип деним. Те са удачното решение за мъжете с по-елегантен стил на обличане, търсещи удобно и универсално ежедневно решение, тоест, дънки, комбиниращи се перфектно с Т-шърт и с всеки тип мъжка риза. Те са идеалното облекло за ежедневието, но и достатъчно елегантни, за да бъдат уместни в който и да е престижен ресторант.

Предпочитани размери

Марковите ни дънкови панталони, се предлагат в широк диапазон от номера. Размерите започват от най-малкия 28-ми номер и достигат до солидния №52, което означава, че сме подготвили удачно решение за всички мъже, независимо от тяхната физика. Не забравяйте да посочите размера на предпочитаните от вас модерни мъжки дънки, а в случай че не откривате своя номер, можете да се свържете с нас за съдействие.

Ще опитаме да доставим предпочитания модел, отговарящ на вашата физика, или ще се постараем да ви предложим удачно алтернативно решение. Болшинството модели в раздела са супер еластични, благодарение на което се адаптират напълно към движенията на тялото, осигурявайки желаната свобода. Важно е да поясним, че бутикът ни за мъжка мода разполага и със собствена макси категория, съдържаща и дънкови панталони в нестандартно големи размери.

Еластични с декорации

Дръзки, свежи и супер оригинални – моделите с декорации ще грабнат вниманието на по-смелата ни клиентела - тази, която не се бои да експериментира и държи да се отличи от тълпата. Имате възможност да закупите по електронен път дънков панталон, декориран по различен начин – със странични външни джобове тип карго, с кръпки или с избелели гънки на правилните места.

Изработените от мека еластична материя, са вероятно най-удобните модели, и не случайно са масово предпочитани от модерните господа. Тъй като кройките залагат главно на по-вталения, следващ извивките на тялото силует, е крайно необходимо материята да бъде еластична. Това улеснява обуването и събуването на панталона и създава комфорт при сядане, клякане и ходене. Магазинът ни не предлага дънки, които са демоде, а единствено модерни, стилни и супер удобни дънкови панталони.

Високо качество/ниски цени

За разлика от другите магазини, ние ви предлагаме оригинални мъжки дънки на ниски цени. Смятаме, че българският мъж заслужава да бъде в крак с последните модни тенденции и има право на достъп до по-изгодно облекло. Ние не ви принуждаваме да се разорявате, за да бъдете облечени модерно и стилно. Електронният ни бутик е най-добрата алтернатива на скъпите магазини.

Предлагайки супер изгодни цени за качествени маркови изделия, ние печелим както по-заможните потребители, така и тези с по-скромни финансови възможности. Истината е, че всички търсят по-добрата сделка – както хората, имащи възможност да похарчат по-голяма сума пари, така и онези, които са принудени да бъдат по-разумни с личните си финанси. И двете категории клиенти ще бъдат очаровани от цените на дънките, представени в този раздел.

Имаме чувството, че няма да се ограничите с покупката на само един чифт мъжки дънки, защото говорейки за ниски цени, сред продуктите от този раздел ще откриете и изделия, предлагани с намаление. Големите ценови отстъпки важат с пълна сила за последните попълнения в колекцията ни, а не както бихте допуснали – за моделите с остаряла визия и кройка.