Мъжки якета големи макси размери

Ред:
99.00ЛВ. 109.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XXL
3XL
170.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
6XL
139.00ЛВ. 159.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XXL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
109.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
7XL
8XL

Ако намирате трудно мъжки якета големи размери, то тази категория на електронен магазин Onyxman е истинско спасение за мразовитите зимни месеци и прохладните пролетно-есенни дни. Постарали сме се да направим страхотна селекция, включваща модели, които са не само модерни и приятни за окото, но и ще бъдат невероятно топли и удобни за по-едрите господа.

Какво ви предлага този раздел на електронния ни бутик?

Магазинът ни не предлага просто какви да е, а големи якета, предназначени за всеки по-хладен и ветровит сезон. От каталога ни можете да изберете следващото си пролетно яке, стига да държите еднакво както на визия и стил, така и на комфорт и здравина. Имаме богат асортимент от якета за мъже в голям размер за пролетта, които са топли, много модерни, а някои от тях и изработени от влагонепропусклив материал.

Якетата с нестандартни размери, предназначени за зимата, включени в нашия каталог отговарят на основните потребителски изисквания: да топлят, да бъдат удобни и да изглеждат добре, дори след продължителна и интензивна употреба. Това се дължи както на използваните за изработката им материали, така и на самата технология при създаване на различните модели, включени в този раздел.

В тази секция на електронния ни магазин ще откриете продукти с отлични характеристики и качества, сред които:

Функционален дизайн

Голяма част от включените в категорията зимни якета за мъже с макси размери разполагат с качулка, която е опционална. Можете да сваляте лесно качулката, когато не ви е необходима, както и да я прикачвате към дрехата, когато главата ви се нуждае от допълнителна защита, особено ако навън вали или духа силен леден вятър. Някои от качулките са декорирани с различни декоративни орнаменти като тик-так копчета и дори с джобчета.

Болшинството от зимните ни модели са с двойно закопчаване – с цип и копчета. Така се гарантира пълно запазване на телесната топлина, а също е и добра застраховка в случай на повреждане на ципа или някое от копчетата. Стилът на този вид закопчаване е също много актуален в последните години. В по-топло време, можете да използвате само част от копчетата за закопчаване на своето яке, но при минусови температури, определено ще затворите и двете закопчавания.

Материали, подходящи за всеки годишен сезон

Връхните дрехи се цапат най-много, а същевременно са по-трудни за изпиране, което ни накара да заложим на практични тъмни разцветки при подбора на якетата XXL размер, включени в нашата колекция. Можете да изберете зимно или пролетно-есенно яке в класическото черно или тъмно син цвят. За любителите на по-ярките цветове сме подготвили и модели в светло синьо, сиво и бордо.

За преходните годишни сезони пролет и есен, сме подготвили оптимален избор от мъжки якета с нестандартни големини, които ще ви дадат точно това, от което имате нужда – топлина в прохладните дни и нощи, защита от силния вятър и модерен облик, който винаги сте търсили въпреки по-нестандартната си фигура.

Голяма част от якетата в големи номерации, са изработени от влагонепроницаем шушляков плат, а други са направени от качествена еко кожа. Това ги прави чудесно решение за влажните дни, когато дъждът и снегът ни карат да съжаляваме за времето прекарано на открито. В комбинация с меката и плътна ватирана подплата, изделията от тази категория са най-топлото и сигурно решение за ежедневието, за туризъм, разходки в града и за зимната ски-ваканция.

Удобна и финансово изгодна покупка

Ние ви предлагаме богата колекция от якета за мъже с едра фигура изцяло онлайн. По този начин няма да ви се налага да срещате какъвто и да е дискомфорт, търсейки ги във физическите магазини. Намирането на яке в нестандартна големина може да се окаже истинско предизвикателство, а това означава загуба на ценно време, нерви и пари.

Ние ви предлагаме страхотно мъжко облекло в различни размери, десени и кройки, но винаги с отлично качество и на супер изгодни цени. Якето е необходима зимна дреха, която не е задължително да бъде твърде скъпа, за да отговори на високите ви изисквания. Ако имате нужда от по-големи номера, заложете на удобното и по-изгодно пазаруване.

Разгледайте всички категории мъжки дрехи големи размери онлайн.