Мъжки блузи големи размери

Ред:
59.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
39.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
5XL
6XL
7XL
8XL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
55.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
55.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
5XL
6XL
7XL
8XL
9XL
10XL

В този раздел, ние от електронен магазин Onyxman, ви представяме страхотен асортимент от мъжки блузи големи размери, които ще се харесат на мъжете с афинитет към качествената дреха. Това, че фигурата ви не се вписва в норми и стандарти не е причина да се лишавате от изтънчена визия и удобство. Ние ще ви помогнем да постигнете модерен облик, на който околните ще се възхищават.

Какво следва да очаквате от тази категория?

Блузите за мъже с пищни размери, включени в тази секция ще ви изненадат приятно с модерните си кройки, десени и качество на материалите. Те представляват фино машинно плетиво, изработено от висок клас материали. Тяхната мекота и еластичност ще ви създават приятно настроение не само докато ги носите, но и всеки път, когато ги погледнете.

Разнообразието от цветове, дизайни и декорации определено ще грабне вашето внимание. Големият избор от супер ефектни блузи за мъже с внушителен размер понякога е предимство, но в някои случаи може да затрудни господата. Знаем, че ще ви бъде трудно да изберете само една от нашите мъжки дрехи големи размери, но предвид ниските им цени, смело можете да се развихрите при пазаруването.

Сред достойнствата на блузите с големи номера, можем да изтъкнем:

Модерен облик и актуални кройки

Както десените, така и кройките на блузите голям номер, се вписват идеално в представите за модерно мъжко облекло. Макар в кройките да е следвана класическата линия, допълнителните орнаменти като маншети и деколте, са изработени съобразно последните модни тенденции.

Принтовете, цветовете и десените, са това, което придава актуален облик на цялата ни колекция мъжки блузи с по-големи номера. Имаме в наличност както елегантни ежедневни модели, така и модели със спортно излъчване, декорирани с надписи, шарки и принтове. Дребният пепит, както и абстрактните шарки и плетеници, са много добре застъпени в този раздел на продуктовия ни каталог. Цветовете варират от класическото черно до светло синьо, сиво и бордо.

Мек и супер еластичен трикотаж

Блузите в XXL размер, включени в тази категория са изработени от висококачествени материали. Някои от моделите спадат към клас трикотаж, докато други могат да бъдат дефинирани като плетиво. В състава на повечето модели е най-силно застъпен памукът, поради високите му топлинни и влагоабсорбиращи свойства. Към него е добавена синтетика в различно процентно отношение, отговаряща за оптималната еластичност на дрехата.

Еластанът, допълващ естествения памук в състава на блузите ни с голям номер, има за цел да осигури удобство и да удължи живота на дрехата. Той не позволява на материята да се отпусне, деформира или намачка силно при пране и носене. Липсата на висока еластичност е сред малкото минуси на памука, затова той рядко се използва самостоятелно.

Удобство при пазаруване и невероятно изгодни цени

Мъжките ни блузи с голям размер, са изключително достъпни като цена. Всеки средностатистически български мъж може да си позволи поне един или два модела от нашата модерна колекция. Предвид високото качество на материалите и изработката, облеклата в XXL размер, могат да бъдат категоризирани като супер евтини.

Не бива да пренебрегваме и факта, че много от изделията са намалени в момента, което е причина да побързате с покупката. Онлайн пазаруването е винаги в пъти по-рентабилно, а това ви позволява да спестите още повече пари от скромния си бюджет. Разходите на време, нерви и усилия са свити до минимум при покупка на блуза от модния ни електронен бутик.