"; ᐉ Евтини мъжки чанти за през рамо - ONYXMAN

МЪЖКИ ЧАНТИ

Ред:

Запознайте се с колекцията от мъжки чанти на електронен магазин Onyxman, защото знаем, че вие също имате нужда от този базов аксесоар. Чантата отдавна не е придатък на тоалета, характерен единствено за дамите, а полезна вещ, която събира нещата, без които не можем – телефон, ключове, документи, портфейл.

Какво ви очаква в този раздел?

Редно ли е да носите скъпия си фаблет или таблет в джоба на дрехите или в ръка? Разбира се, не, но тогава имате спешна нужда от стилна и супер удобна чантичка с изцяло мъжки облик, каквато нашия електронен магазин може да ви предложи. Категорията предлага избор от стилове и дизайни, какъвто не сте очаквали да намерите.

В нашата уникална колекция от маркови чанти за носене през рамо, мъжете ще открият както супер семпли и изчистени модели, така и изделия, пленяващи с впечатляващата си визия. Релефните принтове и декорации върху кожата присъстват у голяма част от продуктите, тъй като именно те помагат да модерния мъж да се отличи от тълпата. Ако предпочитате по-спортната и авангардна визия, една чанта с релеф ще ви подхожда страхотно.

Ето и някои от уникалните характеристики на чантите, които предлагаме на модерния мъж:

Широк диапазон от размери

Всеки мъж има различни потребности по отношение на чантата за пренасяне и съхранение на личните му вещи, поради което сме се постарали нашите кожени изделия с мъжки дизайн да покриват оптимален диапазон от големини и да предлагат различен капацитет на съхранение. Това, което един мъж иска да носи в своята чанта, не задължава останалите да ползват модел със същата вместимост.

Спрямо размера на чантата, вие можете да решите дали ще пренасяте по удобен начин необходимите неща и дали ще ги намирате лесно. Имайте предвид, че артикулите с компактен дизайн са по-удобни за носене, но намирането на по-дребни вещи в тях е малко по-трудно. Редно е да потърсите по-голям модел, ако носите и използвате безброй дреболии в своето ежедневие.

Удобен маниер на носене и възможност за регулиране на презрамката

Предлагаме богат асортимент от чанти, които мъжете могат да носят през рамо. Можете да носите чантата върху рамото, но маниерът, който се наложи в последните години е тип кръстосване - презрамката пресича диагонално торса, така че чантата да застане в зависимост от индивидуалните предпочитания - отстрани, отпред или откъм гърба.

Цялата ни колекция чанти, носещи се през рамо включва модели с регулируема дължина на презрамката. Така стилният аксесоар може да се адаптира лесно към фигурата на своя притежател, както и спрямо личните му предпочитания и схващания за удобство. Някои мъже обичат да носят чантата високо повдигната, докато други залагат на класическия начин на носене – по-ниско, почти на височината на ханша.

Разнообразие от стилове и визии и удобство при използване

Чантата не бива да разчита единствено и само на визията – тя трябва да бъде и максимално удобна, за да улеснява ежедневието на модерния индивид. Това означава, че както нейната големина, така и закопчаването и разположението на вътрешните и външни джобове трябва да бъде прецизно изчислено и проектирано, точно, както е при нашите практични аксесоари.

В подбора на модели мъжки чанти сме заложили на удобното съхранение и намиране на най-често използваните неща – ключове, телефон, пари. Всеки човек може да има удобна чанта, в която има отделен джоб за всички по-дребни и деликатни предмети. По този начин не само ще знаете винаги къде се намират, но и ще ги защитите от повреждане. Няма да допуснем екранът на телефона ви да се надраска, защото сте принудени да го носите заедно с ключове и монети.

Висококачествени материали

За изработката на цялата ни колекция, са използвани различни материали с различна визия и свойства, но всички те с еднакво високо качество и устойчивост. Освен богат асортимент от  кожени чанти с мъжки дизайн, тук ще намерите също модели, изработени от текстил, полиуретан и еко кожа. Изборът на изделие трябва да включва и материала, понеже той има пряко отношение към завършения мъжествен облик.

Ако не сте сигурни кой материал е по-съвместим с вашия стил на обличане,  много лесно можете да се насочите към правилния, ръководейки се от съвсем прости правила: Хората със спортен стил на обличане трябва да заложат на моделите от текстил, макар по-младите обикновено да предпочитат чантите от еко кожа. Стилните господа с делова визия избират изчистените и семпли дизайни и естествените материали.

Възползвайте се от изгодните ни цени

Предлагаме висококачествени, но същевременно евтини  чанти, които всеки мъж може да си позволи. Ниските цени са валидни за моделите от текстил и еко материали, така и за тези от естествена кожа, като в цената влизат не само висок клас суровини и безупречна изработка, но и модерна визия и максимално функционален дизайн.

Ако изборът на този аксесоар се базира на цената, то ние ви даваме удобството да филтрирате продуктите по този показател, ограничавайки прегледа само до тези от мъжките ни чантички, вместващи се във вашия бюджет. Постарали сме се да предложим на всеки свой клиент модел, отговарящ на неговите предпочитания, нужди и възможности.