За нас

ЗДРАВЕЙТЕ , ПРИЯТЕЛИ !

Заповядайте в нашия онлайн магазин за мъжки дрехи, чанти, обувки и модни аксесоари "ОНИКСМАН". Представяме ви нашите актуални предложения и се надяваме те да удовлетворят вашия изискан вкус. Това е много малка част от асортимента, с който разполагаме, затова очаквайте много нови изненади всеки ден ! Нашето желание е това място да стане първи избор за вас за облекло и модни аксесоари.

Забавлявайте се!

"ONYXMAN" е името на онлайн магазин за мъжки дрехи, обувки, чанти и други модни мъжки аксесоари.
"ONYXMAN" е мястото, където един мъж може да се почувства в свои води, защото предлаганият асортимент е насочен към него.
"ONYXMAN" е мястото, където всяка дама може да намери подарък за уважаван и обичан от нея мъж.
Предлаганите мъжки стоки са произведени в България, Италия, Турция и Китай основно, но има и стоки от други държави. Марките са утвърдени на европейските и азиатски пазари като LAGOS, MarcoStar, MCL, FLYBOYS, RNT LONDON, YTWO JEANS, ENOS JEANS, ALWAYS JEANS, MYTHIC, LEOX JEANS и много други. 

Нашата мисия със създаването на онлайн магазин, е всеки клиент, независимо къде се намира в България, да има достъп до модерни селектирани колекции от мъжки облекла, аксесоари, чанти и обувки.

Заповядайте при нас, и ние ще ви предложим най-добрия асортимент на мъжки облекла и обувки, мъжки чанти от естетвена кожа и плат, мъжки колани, модни мъжки аксесоари, и много други артикули.