За нас

Здравейте , приятели !

Заповядайте в нашия онлайн магазин за мъжки дрехи, чанти, обувки и аксесоари "Ониксман". Представяме ви нашите актуални предложения и се надяваме те да удовлетворят вашия вкус. Това е много малка част от асортимента, с който разполагаме, затова очаквайте много нови изненади всеки ден! Нашето желание е това място да стане първи избор за вас за облекло и модни аксесоари.

Забавлявайте се!

"ONYXMAN" е името на онлайн магазин за мъжки дрехи, обувки, чанти и много други аксесоари. Под името ОНИКС МАН работят и нашите магазини за мъжка мода, намиращи се в град.Бургас. 

Търговската марка Оникс е започнала работа в град Бургас през 1997г.  В началото, дейността включваше производството на дамски дрехи, както и реализацията им на дребно  и на едро. В последствие, впредвид пазарната конюнктура, фирмата предприема внос на стоки и от Турция, като вече започва да залага и на мъжко облекло.

Основатели на търговската марка Оникс са Владислав Гунчев и Ангел Русев. В последствие обхвата на доставяната продукция се разширява, като включва различни дестинации на световни производители на облекла : Китай, Италия, Франция. През 2009 г. Търговската марка Оникс е разделена на два профила: търговия с мъжки модни артикули (Оникс МАН) и на дамски модни артикули, като съвместното стопанисване на обекти остава и до сега като незаменимо партньорство.

За съжаление най-стария магазин за мъжки облекла Оникс ман затвори врати през м. октомври 2014 г., но за сметка на това стана реалност проекта за онлайн магазин.

Сега действащи обекти на търговската марка Оникс МАН са в град Бургас: ул.Александровкска 28, търговска площ от 40 м2, МОЛ Бургас Плаза с търговска площ от 222 м2, както и най големия ни магазин в МОЛ Галерия Бургас с търговска площ от 313 м2. Вече и най-новият ни магазин за мъжки дрехи и аксесоари отвори врати - на ул.Александровска 30, като в него може да намерите мъжки по-елегантни облекла,както и мъжки дрехи по-големи размери.

Претендираме , че магазините са еднакво популярни и успешни в град Бургас, наравно със светоните брендове като ЗАРА, Бершка, Масимо Дюти и др.
НО стремежа ни не спира до тук. Искаме да постигнем това и на доста по-голяма платформа като интернет, като нашите стоки се реализират и на много други места в България, а на по-късен етап, защо не и в чужбина.

Заповядайте при нас, и дано станем първи при избора на мъжки облекла, луксозни мъжки аксесоари, обувки и много други артикули.