Мъжки горнища

Ред:
55.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
55.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
49.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
50.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
55.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
50.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
69.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
XXL
3XL
69.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
XXL
3XL
45.00ЛВ. 54.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
49.00ЛВ. 59.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
49.00ЛВ. 59.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
49.00ЛВ. 59.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
45.00ЛВ. 55.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
45.00ЛВ. 59.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
45.00ЛВ. 79.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XS
S
M
евтини мъжки горнища

Болшинството мъже търсят в глобалната мрежа стилни маркови горнища и мъжки зимни жилетки, което неизменно ги довежда в този раздел на електронен магазин Onyxman. Тук разнообразието от модели е толкова голямо, че едва ли ще напуснете сайта ни разочаровани и огорчени, особено предвид отличното съотношение между качество и цена, характерно за всичките ни продукти.

С какво е различен този раздел?

Разделът е посветен изцяло на спортните натури. Мъжете, които спортуват активно или предпочитат такъв стил на обличане, ще останат приятно изненадани от модерното излъчване на представените в колекцията ни мъжки горни части.

Изделията са подходящи за спорт на открито и в зала, както и за планински преходи и разходки в градска среда. Където и да сте, облечени в удобните ни и стилни горнища, вие ще изглеждате и ще се чувствате прекрасно. Винаги удобно, топло и модерно, този тип облекло е елементът, който не бива да липсва в гардероба ви.

Нашите евтини горнища нямат нищо общо с нискокачественото облекло, предлагано масово по улици и пазари. Цената е невероятно ниска спрямо визията и отличните им характеристики. Тук не говорим за евтини дрехи, в негативния смисъл на тази дума. По отношение на артикулите, което предлагаме, нито материалите, изработката или кройките могат да бъдат поставени под това определение.

Сред причините да заложите именно на нашите горни спортни екипи, можем да изтъкнем:

Модерна визия

Модата в спортните дрехи се мени по-често, отколкото при официалното и ежедневното облекло. Причината е, че все повече хора залагат на спортната и спортно-елегантната визия, което налага да се потърсят разнообразни решения с цел избягване на еднотипното облекло по улиците, на спортните площадки и във фитнес залите. С модерните ни мъжки горнища, вие ще постигнете уникално излъчване, различно от това на всички останали.

Тъй като актуалните тенденции се забелязват както при затворените модели тип анорак, така и сред отворените спортни екипи, сме се постарали да предложим максимален избор и от двете вариации на горната част от мъжкия екип. В категория горнища ще откриете изключително ефектни горни части с цип, а също и анораци, подходящи за спорт, туризъм и разходки на открито.

Различни стилове и дизайни

Авангардните кройки и декорации са също много актуални в момента, затова няма как да не бъдат представени в нашата спортна колекция. У някои от горнищата ще забележите асиметрично поставени ципове, с които затварянето на дрехата е диагонално – от рамото до средата на предната долна част. Не липсват и модерните декорации – щампи, декоративни джобове, емблеми и т.н. Разполагаме и с достатъчен брой напълно изчистени от украса модели.

Убедени сме, че голям брой от вас търсят горнище с качулка, която сама по себе си придава още по-актуален облик на спортния екип. Те са предпочитани от мъжете от всяка възраст, като при част от тях тя помага за постигането на по-дръзка визия, докато за други, е просто много полезно изобретение. Качулката детронира шапката отдавна, осигурявайки много по-удобен начин да се предпази главата от суровите климатични условия.

Изгодно и удобно онлайн пазаруване

По отношение на цените, нашият магазин отново излиза едни гърди пред всички останали. Факт е, че предлагаме евтини маркови спортни екипи, с което винаги печелим доверието на българските потребители. Тези, които не намират за разумно да харчат крупни средства за дрехи, ще се радват да открият достъпни горнища с отлично качество и модерна визия.

Ако ви трябва удобна, топла и стилна спортна дреха, можете още днес да поръчате горнище от нашата колекция. За да се сдобиете с качествена маркова дреха не е необходимо да посещавате на място магазините във вашия град. Ние ви даваме достъп до всички удобства на електронното пазаруване, за да не губите време, нито пък нерви и пари. Поръчките се обработват в минимален срок, за да бъдат доставени експресно закупените стоки.