Мъжки боксерки

Ред:
15.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
15.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
15.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
8.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
3XL
4XL
15.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
XL
6.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
Бял
Светло син
Бежов
ВАРИАНТИ:
L
XL
XXL
6.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
Сив
Бежов
Бял
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
10.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
15.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
XL
15.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
Бял
Черен
ВАРИАНТИ:
XL
15.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
10.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
Червен
Тъмно сив
Тъмно син
Черен
ВАРИАНТИ:
M/L
L/XL
10.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
Сив
Зелен
Тъмно син
ВАРИАНТИ:
M/L
L/XL
15.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
Бял
Черен
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
15.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL

Амбицирани да предложим пълната гама качествено облекло на господата, ние от електронен бутик Onyxman не можем да пренебрегнем и бельото, на което модерният мъж държи все повече. Намирате се в  категорията, в която ще откриете огромен избор от мъжки боксерки, представени в цялата разновидност на съвременното долно облекло – с принтове, едноцветни, безшевни и с вътрешен ластик.

Това, с което мъжките боксерки от колекцията ни, ще съумеят да впечатлят дори скептиците, са предимно модерните кройки и силуети. Забравете широките кройки от недалечното минало, които са напълно несъвместими с модерния стил облекло. Продуктите ни имат уникален силует, следващ анатомичните особености на тялото. Те са прилепнали по тялото, така че да държат нещата под контрол, но благодарение на високата им еластичност, са невероятно удобни.

Друго характерно за тази група продукти е:

Разнообразие при десените

Принтовете и щампите, са широко застъпени сред представените в раздела боксерки. По-младата ни аудитория ще бъде очарована от свежите десени в тази категория. Ако и вие предпочитате забавните боксерки с картинки, то изберете моделите с атрактивни пъстри щампи. Можете да заложите на принт Батман, различни валути, камуфлаж, флорални десени, с надписи и дори с Мики Маус.

Разполагаме и с голям брой семпли едноцветни модели, върху ластика на които е щамповано логото на престижни модни марки. Господата с афинитет към марковите мъжки боксерки ще бъдат приятно изненадани от чудесната ни колекция. Добрата новина е, че едноцветните ни модели се предлагат в няколко различни разцветки. Можете да комбинирате умело бельото с цвета на основните си дрехи или просто да изберете модел в любимия си цвят.

Комфорт, на който можете да разчитате

Относно мъжките боксери от раздела, сме твърдо убедени, че са максимално удобни. Както безшевните, така и класически направените изделия притежават висока еластичност, за да осигурят комфорта, нужен на модерния мъж. Ширината на ластика също има пряко отношение към удобството по време на носене, тъй като се избягва неприятното впиване на бельото в кожата и тялото изобщо.

Отново за да гарантираме максималния ви комфорт, сме подбрали основно маркови боксери за мъже, изработени в Италия. Това гарантира изключително качество на материалите, използвани за тяхната направа. Болшинството материи, застъпени в секцията представляват комбинация от микрофибър и еластан в съотношение 90%:10%, докато при други имаме 95% памук спрямо еластан 5%.

Ако в гардероба ви присъстват основно тесни панталони и дънки, то безшевните ни модели са едно страхотно решение за постигане на перфектната визия. Сливащото се с тялото еластично бельо не се смъква и размества при физическа активност. Можете да тичате, да скачате и дори да танцувате, без да губите нито за миг комфорта, на който толкова много държите.

Най-изгодни цени за брандирани изделия

В желанието си да удовлетворим изискванията на възможно най-широк кръг потребители, ние се стремим да поддържаме максимално ниски цени при всички видове мъжки дрехи. Ето защо предлагаме и невероятно евтини боксерки, предвид отличното им качество и супер ефектна визия. Цените ни се движат в най-ниския диапазон, но за разлика от бельото, предлагано в масовите магазини, нашето е дело на утвърдени европейски производители.

Ако търсите марков продукт на възможно най-изгодна цена, но не сте склонни да правите никакъв компромис по отношение на качеството и дизайна, то моделите от нашата колекция са вярното решение. Не забравяйте също, че онлайн покупките са винаги по-рентабилни, защото пестят не само пари, но също и време и нерви.

Брандингът представлява цяла индустрия, печелеща от афинитета на съвременния потребител към утвърдените в световен мащаб марки. Боксерките, добавени към страхотната ни селекция следват отново тази тенденция. Тук ще откриете модели, които в горната си част (ластика),са декорирани с логото на престижни дизайнерски къщи като:  John Frank и др.

Защо да закупите бельо от нашия магазин?

Боксерките ни са достъпни като цена, но това не е единствената причина да изберете нашия магазин за покупка на ново бельо. Основният мотив да заложите на продуктите от тази категория е удобството. Избирайки куп други продукти – дрехи, якета или обувки, е логично да добавите и този компонент в потребителската си кошница.

В никакъв случай не е рентабилно да тръгнете на покупки във физическите магазини, заради чифт-два от конкретния вид продукти. След като вече сте се сдобили с оригинални дънки, модерна риза или тениска, защо да не направите списъка пълен? Все пак всекидневно носим под дрехите си бельо. Ние ви предлагаме качествени маркови продукти на ниска цена, а освен това и удобен и лесен начин за пазаруване от всяка точка на страната.