Мъжки плетени блузи

Ред:
30.00ЛВ. 45.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
29.00ЛВ. 34.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
34.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
34.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
34.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
L
XL
XXL
34.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L
XL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L
XL
29.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L
XL
29.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L
XL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
35.00ЛВ.
ВАРИАНТИ:
M
L
XL
XXL
28.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L
XL
XXL
28.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L
XL
XXL
28.90ЛВ.
ВАРИАНТИ:
S
M
L
XL
XXL
евтини мъжки плетени блузи

За пролетта за есента, за зимните месеци и дори за любимото на всички ни лято, колекцията от  мъжки плетени блузи на електронен магазин Onyxman, ще намери удачно приложение в ежедневния ви гардероб. Създадохме сме специална селекция от модели, така че да отговорим на търсенето на всички мъже. Тези, които държат на класическата визия и привържениците на модерното облекло, ще намерят по нещо за себе си.

Плюсове на изделията от този раздел

Ако се придържате стриктно към модните течения, то блузите от колекция плетива определено ще ви допадне. В нея са застъпени най-актуалните трендове в кройките и десена. Можете да заложите на свободно падащите или на леко вталените модели, както и да изберете изчистена едноцветна блуза или такава с шарки и щампи. Много популярните в последните години принтове тип камуфлаж, са широко застъпени сред изделията в продуктовия ни каталог.

Цената е винаги решаващият фактор при покупката на нови дрехи, поради което сме сигурни, че ще ви спечелим, предлагайки евтини блузи на водещи европейски марки. В момента по-голямата част от плетивата ни се предлагат с голямо намаление, а отстъпките са нещо, от което обезателно трябва да се възползвате. Уверяваме ви, че тези цени няма да се запазят с настъпването на по-хладните годишни сезони.

Останалите предимства на плетивата от тази колекция включват:

Високо качество на материалите

Предвид високото качество на блузите, включени в селекцията ни, смело можем да заявим, че ви предлагаме наистина евтино мъжко облекло. Изделията са изработени от безупречни материали, болшинството от които представляват микс от натурални и синтетични влакна. Памукът е основна съставка на всяка композиция, докато акрилът, найлонът и другите синтетични влакна, са добавка, която има много голямо значение за визията на дрехите и удобството при тяхното носене.

Именно качеството на материалите прави плетените ни блузи толкова предпочитани от мъжете. Заради комбинацията от естествени и изкуствени материали, дрехите запазват своята визия и форма за много дълъг период. Ако спазвате указанията за пране на деликатни тъкани, те няма да се свият или отпуснат след машинно пране. Изпрани на подходящата температура, материите няма да се деформират и изгубят свежестта и яркостта на своите цветове.

Атрактивна и разнообразна визия

По младата ни аудитория ще може да заложи на любимите си мъжки блузи с качулка. Качулките са важен елемент от спортното облекло, но освен това осигуряват допълнителна топлина в студено, влажно и ветровито време. Плетивата с качулка са идеални за онези от вас, на които се налага да прекарват голяма част от времето си на открито. Ако връхната ви дреха не разполага с качулка, тази на блузата ще предпази главата ви от суровите климатични условия.

При избора на маркови плетени мъжки блузи, всеки мъж има собствени предпочитания по отношение на деколтето. Едни харесват класическото обло деколте, докато други смятат, че за тях V-образното е по-подходящо. Разполагаме и с голям брой модели с яка, при част от които е представено и частично закопчаване с копчета. Богатството от разцветки и принтове ще ви спечели моментално.

Предимството на онлайн пазаруването

Заетите мъже предпочитат да пазаруват онлайн, включително мъжки плетени блузи, а това ни дава сериозно предимство пред физическите магазини. Оперирайки в глобалната мрежа, ние даваме възможност на потребители от цялата страна да пазаруват качествено марково облекло бързо, лесно и изгодно.

С нас няма да ви се налага да хабите време и да молите заетите продавачи да ви дадат нужната информация. Всичко важно, касаещо плетените ни блузи, се съдържа в описанието на отделните артикули, в това число: състав на материалите, размер, цвят. Каталогът ни е постоянно достъпен. Разгледайте го, и ще откриете куп интересни предложения.